Ny vecka drar igång

Kändes riktigt skönt att få varit ledig lite extra... man hann ladda batterierna lite inför rivstarten som den här veckan bjöd. Söndagen blev lugn annars, var en liten sväng hos svärföräldrarna och sen sov Farmskan på sängen en god stund innan maken väckte en till doften av pytt i panna. Så gott det smakade då... att sen magen inte riktigt var lika hungrig som jag tyckte den borde var ju lite trist. Men men... tabletterna började så smått verka framåt kvällen så idag har jag varit lite piggare igen. Men det får bli te för min del nu, kaffe är inte att tänka på.

Ja, just det... rivstarten skulle jag ju prata om. Idag tror jag att halva Sveriges befolkning bestämt sig för att ringa till oss. Hela dagen har det varit ett himla tryck och som mest låg där väl 50 i kö... kämpades och slet som tusan men det är ju hopplöst när det ringer mer än man har folk till. Och tröttsamt för de stackarna som sitter där och kämpar att se att kön aldrig försvinner. Hoppas nu att de flesta har fått svar på sina frågor så det blir något lugnare imorgon.

Men min dag har varit bra, jag fick undan en hel del och ställde också in ett möte vilket gjorde susen för min eftermiddag. Att jag sen har teflonminne och glömde mina tentapapper på skrivbordet får man väl bara stöna över.

Maken och hunden har varit hos veterinären. Ingen borrelia men däremot är hon rejält svullen i sitt ena framben så han skrev ut smärtstillande till henne. Han tyckte att hon hade hög smärtgräns eftersom hon inte sa något när han klämde på henne överallt. Kan upplysa om att det har ingenting med smärtgränsen att göra... hon bara skiter i honom, dissar honom totalt. Summa summarum: En vaccination ("när vi ändå var där"), smärtstillande för frambenen, en vätskefylld cysta på svansen och ett nytt "mycket effektivt" fästingmedel. Skulle tydligen döda dem direkt. Ja, ja... vi får väl se.

Nu skall jag betala den hutlösa räkningen ifrån byggkillen. Bäst att göra det innan vi äter så man vet om man har råd att köra och handla mjölk... buhu!!

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0