På att igen...

Är det fusk att googla svaren till ett korsord?? Förmodligen... jag är nämligen en sån person som inte får börja på nästa kryss förrän det andra är löst. Vet att det är jättedumt men det är en regel jag har. Kryssen måste lösas från början till slut också, man kan inte börja på ett kryss mitt i bilagan utan man måste starta med det första och sen gå bakåt... oavsett svårighetsgrad. Sen när man haft en kryss igång under en vecka då brukar jag ge upp och googla... bara för att jag skall komma vidare. Om inte jag kan be Paps för han är en mästare på kryss.

Varmt och skönt väder idag också... nästan åskvarning skulle jag vilja säga. Sönerna med sällskap har gett sig på kasen igen, de hade match ikväll mot Älmhult. Borde kanske kört och tittat men jag orkar bara inte köra till Älmhult idag också. Känns som det räcker med de andra dagarna i veckan. I och för sig blir det inte så många turer veckan som kommer eftersom jag skall till Tyskland några dagar. Wiesbaden i utkanten av Frankfurt. Blir nog trevligt.

Det där med träningsvärk från gårdagens "maskrosmaraton" blev inte så farligt däremot har jag jäkligt ont under hälen. Så ont att jag faktiskt inte kan trampa ner ordentligt. Jag vet, det är jättesynd om mig. Verkar som om det beror på att jag just suttit på huk och därefter inte stretchat vaderna... Visst är det konstigt att det kan ge smärta under hälen. Nu skall jag därför göra små tåsit-ups (*ler*) i trappan för att råda bot eller helt enkelt vila bort det. Vad SKA man välja...???



Maken är på gång ut och springa, själv skall jag vila mig i form framför TV:n

Auf wiedersehen!! //Farmskan

PS: 8:e budet... Du skall icke bära färskt vetebröd i din väska


Kommentarer
Anonym

Är det någon form av kryssdisciplin du och paps har drabbats av, det är i alla fall ärftligt. Lycka till i Tyskland. Kram/Babs

2009-05-03 @ 17:31:17
Lena

Hej, du har väl inte fått heelsporre??? Nu är jag hemma igen från helgens utflykt. Fick dra inom akuten i går eftermiddag för blåsorna sprack, så det blev lite översvämning...

Trivs bra i min rullstol. Livet leker. Puss och kram.

2009-05-03 @ 20:44:24
Kusin Pia

Hej min vän! Då är vi kanske nära varandra denna veckan. Jag befinner mig i Polen måndag-torsdag. Angående din häl: Det finns jätte-bra små "gele kuddar" att lägga i skon. Sportaffärerna har dem.

Hörs! Kram!

2009-05-04 @ 08:42:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0