RMI

Jobbat hemifrån idag på förmiddagen eftersom det efter lunch väntade en föreläsning i Lund med gamla avdelningen. Har några sådana gamla synder kvar att fixa (*ler*). Skulle bli hämtad vid 11.30 eftersom föreläsningen började klockan 1... gott om tid alltså. Dock behövde vi få något i magen så vi bestämde oss för att käka en hamburgare lite snabbt och lätt innan. Gick hyfsat bra... sen började det strula till sig.

Fredrik (som hade en jättefin ny GPS i sin bil) skulle leda karavanen in till Stortorget och Stadshallen där föreläsningen var. Vi hade en kvart på oss... Hittade vi Stortorget?? Nej, just det... vi snurrade runt och runt efter den där jäkla GPS:ens anvisningar och jag började känna mig lätt stressad. Till slut var det någon, tror det var Björn, som tog täten och äntligen så verkade vi vara på rätt ställe. 5 minuter kvar.

Ner i ett parkeringsgarage där chefens chef tydligen fick ett mentalt bryt i sin bil för att vi var sena och dessutom skulle parkera i ett aptrångt garage... 2 min kvar.

Sprang, 17 personer, en hyfsat lång sträcka i rätt hög värme. Flåsade oss upp för trapporna och tänkte att det är ju ganska trist att komma inrusande precis när föreläsningen börjat... DÅ, precis då, märker vi att vi är helt ensamma i Stadshallen. Förutom förstås en liten vaktmästare som sitter på en stol. Vad fan!! Det började alltså inte klockan 1 utan halv 2. Chefens chef gav mig det onda ögat och nu tror jag att det var sista gången jag fick ordna något... får väl göra ett försök med mitt nya gäng istället. Var tacksam nu!!!

Föreläsningen var kanon. Den handlade om RMI - Rätt Mental Inställning. Många dråpliga situationer och typer av karaktärer så vi skrattade gott. Kontentan var dock... det är bara du som kan ändra din attityd och hur du vill förhålla dig till saker. Mycket minnesvärda saker som säkert kommer att finnas i sinnet minst ett par veckor innan man är tillbaka i gamla gängor... ha ha ha.
Läs gärna mer på Jörgen Ooms hemsida: www.peakmotivation.com

Efter föreläsningen var vi på Big Bowl i Malmö och spelade bowling och käkade italiensk buffé. Allt som allt en riktigt trevlig dag men nu väntar duschen så...

Ti amo!  //Farmskan


Kommentarer
Anonym

Den killen känner jag igen...var inne och tittade på hans hemsida och han har varit på Ikanobanken tidigare, vet inte om jag sett honom...vår tidigare marknadschef (Janne)är referens för honom. Vore intresant om fler får lyssna på honom...kolla upp det. Det var väl bra att du hade lite fel på tiden...då kom ni ju i tid!

kram

2009-05-19 @ 16:41:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0