Städpatrullen har jobbat

Fru Ekdahl hade tappat bort sin telefon i Turkiet. Hon var mest upprörd över alla bilder och filmer på sina barnbarn men också på att behöva leta fram alla sparade telefonnummer. Efter att vi hade snackat ringer där en kille på min mobil:
- Hej, jag heter Patrik och befinner mig i Turkiet. Jag har hittat en mobil och det senast slagna numret är till dig...
Snacka om tur!! Och vad härligt med ärliga människor.

Städpatrullen har verkligen jobbat idag... vi beslöt oss för att nu skulle allt i källaren rensas och städas. Byggkillen har ju skitat ner något fruktansvärt med byggdamm plus att en massa saker bara har fått staplas på hög. Så det var bara att dra igång och det gjorde vi med besked. Vi rensade och slängde en massa skit och bråte, sen dammsugning och golvmoppning på det. Så jäkla skönt!! Nu har han ju förmodligen bara en dag kvar, och det är att skruva upp inredningen, sen är det väl bara att vänta på den feta räkningen.... HUGA!

Kändes i och för sig lite trist att behöva vara inne idag eftersom det varit så fantastiskt väder... men det är ju som det är. Lill-dottern och hunden har i varje fall varit ute i vanlig ordning och tagit nya fina bilder



For inom svärföräldrarna en sväng när vi körde lill-dottern till Bromölla och sen har jag varit en sväng hos kompisen Lena med sina brända fötter ikväll. Lånade frivilligt (!) hennes helvetesmaskin igen, men jag måste faktiskt erkänna att benen blir väldigt mycket bättre än när man rakar. Vill man bli fin...

Imorgon är det måndag och då bara MÅSTE mitt nya, hälsosamma liv börja. Det går inte längre att låtsas utan nu är det hårda tag som gäller. Inget mer socker, inget mer onyttigt bröd... bara rätt mat och motion från och med nu... eller imorgon åtminstone.

Jag ber till Gud ikväll om karaktär!! //Farmskan

PS1: Manne, hör av dig... jag har något att berätta
PS2: Har en äkta sådan här att erbjuda om någon är intresserad...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0