Att handla på Willys

Att åka en lördag förmiddag till Willys och handla det är en häftig upplevelse. Att det finns så många olika typer av människor är rätt fascinerande:
1) Pizzaägaren - handlar 43 gröna gurkor, 72 påsar riven ost, måååånga stora burkar med tomatsås och svamp och på toppen av allt 20 kålhuvuden
2) Barnfamiljen (med barn) - handlar storpack av allt som är billigt, det vill säga godis och chips
3) Pensionären - handlar storpack av allt som är billigt, det vill säga leverkorv och fläskben
4) Storvuxna människor - handlar 16 stycken 1,5 liters Coca-cola (fast man väger 150 kg)
... och sist men inte minst... vi snåljåpar som bara kör dit när man behöver storhandla. Vi handlar allt, vare sig man behöver det eller ej för när man storhandlar, då storhandlar man.

Ja, ja... då vet ni hur min förmiddag har varit. Så till er på jobbet: Jag har koll på målgruppen!!

Snart skall jag och Manne iväg till kompisen Lena och bli sminkade inför kvällen. Det ska bli kul att se om hon lyckas göra något åt ett ansikte som en annans... ha ha ha. Annars kan man ju alltid hålla sig i den mörka delen av danslokalen ikväll.

Vet ni varför det så sällan är män som svarar på relationsspalternas frågor??
 
Kära Walter,
Härom dagen när jag åkte iväg till jobbet, lämnade jag min man i huset som vanligt tittandes på TV. Jag hade inte hunnit långt när motorn la av och stannade. Jag promenerade hem för att be min man om hjälp. När jag kom hem kunde jag inte tro mina ögon! Han var i vårt sovrum med vår grannes dotter som bara är 22 år. När jag konfronterade honom bröt han ihop och erkände att de hade haft ett förhållande de senaste sex månaderna.

Jag ställde ett ultimatum: Bryt med henne eller så lämnar jag honom. Han har blivit av med jobbet för sex månader sedan och säger att han har känt sig deprimerad och värdelös sedan dess. Jag älskar honom väldigt mycket, men sedan jag gav honom mitt ulitmatum har han hållit sig på sin kant. Han vill inte gå på familjeterapi och jag känner att jag inte når fram till honom. Var snäll och hjälp mig!

Vänliga hälsningar Eva 

Kära Eva!
En bil som stannar efter att ha körts en så kort sträcka kan bero på en massa olika fel i motorn. Börja med att kontrollera att det inte är några stopp för bränslet. Om det är okej, kolla insprutningen och att det inte finns lösa kablar. Om inget av detta är fel, kan det bero på bränslepumpen, att det är för lågt tryck till motorn.

Hoppas att detta hjälper, Walter

That's why!  //Farmskan


Kommentarer
Eva (Jönsson) Arvidsson

Ha, ha.... tror jag skrattar ihjäl mig. Verkligen min humör..... Ibland kan man instämma om att män (en del) har IQ som ett popcorn.... Ha så kul ikväll... Dansskorna på???

Kram Eva

2009-05-16 @ 16:52:00
URL: http://evaarvidsson.blogg.se/
Frida

Snacka om målgruppsanalys, har du lagt in det i en ppt?

2009-05-16 @ 21:45:54
Madde Olsén

Hmmm...men Åsa då...får inte tjockisar dricka Cola? Jag gillar Cola...

2009-05-17 @ 09:43:35
janne g

ja jag säger då det, han (Walter) som svarade på Evas fråga passar verkligen inte till att ge rådgivning i sådana här frågor. Han svar är ju rena gissningar.



Han behöver ju bena ut hennes problem mycket mer. T.ex, stannade bilen abrupt eller hördes det några knackningar eller andra missljud innan den lade av.

Brukar det ofta hända att bilen bara stannar eller var det första gången.

Man behöver verkligen gå mer på djupet med Evas problem för att hitta någon lösning.

Själv så gissar jag på att hon dragit ner på choken för tidigt, men med så knapphändig information så är det och förblir bara en gissning.

Det kan ju t.o.m vara växellådan som rasade i värsta fall.



ha det

janne

2009-09-15 @ 02:22:42
URL: http://concord.zoomin.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0