Veterinär anropad

Gött med sovmorgon idag... maken smög iväg runt halv 7 men sen sov jag och hunden ett par timmar till. Vid 9-tiden gav vi oss ut i skogen på en runda och då märker jag att hon haltar jättemycket på frambenen. Fy, det såg riktigt tråkigt ut. Första tanken som slog mig var att hon fått tillbaka sin Borrelia igen.... det var ju så hon började förra gången också. Hon får ju hur mycket fästingar som helst också, fast att vi har tre skydd samtidigt... pulver i maten, spot i nacken och så ett halsband. Otroligt egentligen. Ringde veterinären i varje fall men där var fullt idag så han får titta till henne på måndag. Bara hålla tummarna för att det inte blir värre.
Lilla pussgurkan!



Annars har jag, på min lediga klämdag, i stort sett färdigställt min sluttenta (Tjohoo!!), sen har jag fyllt i ett frågeformulär, lagat mat och tvättat... Och så förstås tagit emot den STORA räkningen ifrån byggkillen. Han överlämnade den personligen för att vi verkligen inte skulle missa den i brevlådan. Nu blir det vatten och barkbröd för familjen Färm ett tag framöver.

For ner till Åhus och hämtade makens bil eftersom han bestämt sig för att springa hem ifrån jobbet (nästan 1,6 mil...). En kompis ringde och sökte honom
- Nej, han är inte hemkommen ännu... han springer hem från jobbet idag
- Var jobbar han?
- I Åhus ju...
- Idiot!!
Och så var det sagt....

Imorgon skall vi åka till Humlalyckan med Paps & Babs och äta lunch och sen på kvällen kommer mina favoriter Ingemo & Curre hit och käkar lite gott... det blir en bra lördag! Men nu väntar en film och lite fredagsmys med maken och tjejerna... hoppas hunden är så pass pigg att hon kan tigga lite godis.

Always look on the bright side of life!  //Farmskan


Kommentarer
Sassa lundgren

Snälla Åsa använd inte Exspot det är en kemikalie som används mot husbocksbekämpning som är verksam i trävirket i minst 20 år. När Uffe jobbade med detta så fick han ha hel skyddsdräkt vid sanering. Varför droppa detta på hunden! Kram du jag lånar gärna Wallander filmen!

2009-05-22 @ 19:36:07
Sassa lundgren

Du när ska du börja springa från jobbet? Kramis!

2009-05-22 @ 21:25:46
Curre

Det var ju väldigt tråkigt med hunden. Hur skall det då bli i morgon då vår lilla terrorist-hund kommer och bestämmer vad Mitsi får och inte får göra. Vi ser dock fram emot en trevlig kväll.

2009-05-22 @ 22:00:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0