Dagen före helg

Torsdag och bara en dag kvar till helgen... en helg som skall spenderas i Göteborg hos Modern och Kjelle. Besök på Lisebergs julmarknad och inköp av lite julklappar (om önskelistor från barnen inkommer senast under kvällen vill säga...). Skall i varje fall bli skönt att komma bort över helgen och bli lite bortskämd. Modern har ju lite dåligt samvete just nu som man säkert kan utnyttja... ha ha ha!!

Dagens i-landsproblem: Jag kan inte läsa e-mail i telefonen. Detta är något jag valt alldeles själv eftersom de modellerna av telefon som funnits på jobbet tidigare inte passat Farmskan och hennes otekniska sida.
Fördel: Man kan stänga av jobb och mail åtminstone vissa tider på dygnet.
Nackdel: Man har 173 nya mail när man öppnar outlook i dag på morgonen

Pest eller kolera? Himmel eller helvete? Nu lutar det dock åt att Farmskan kommer att beställa en ny telefon på grund av att modellen vi har nu verkar himla smidig. Inte en pekpinne så långt ögat når... så kanske, kanske kan även jag komma in i den nya mobiltekniken.

Ikväll har maken jobbaktivitet ute på stan. Aktiviteten består nog mest i mat och dricka tror jag. Hoppas de har en trevlig kväll. Själv har jag spenderat en trevlig stund med kompisen Manne.

Får man önska sig: A little less conversation, a little more action! //Farmskan



Kommentarer
paps o babs

Vi önskar Er en trevlig helg i Götet.Hälsa Modern och Kjelle. Nästa helg är det vår tur!!!!

2009-11-26 @ 20:58:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0