Endast 4 kvar...

Nybakade frallor till frukost idag... maken hade varit uppe med tuppen. Satt och njöt av en god frukost innan vi sen gav oss i kast med storstädning. Vi röjde på vars en våning... allt från renbäddning, dammsugning till städning av toaletter. Så jäkla skönt när vi var klara.

En snabb uppfräschning och sen satte vi oss i bilen till Hässleholm och Inredabutiken. Så fina saker de har där, man blir helt galen av ha-begär. Priserna är därefter också förstås så det får bli när vi vinner på tipset. Köpte i varje fall lite småprylar och en lampa (surprise!)

  

Skitfin när den är tänd...

När vi ändå var i Hässleholm så passade vi på att hälsa på Grahnskan och Tony i deras chateau mitt ute i ingenstans. De var i full gång med att måla, snickra och bygga hundstallar. Jo, där är att hugga tänderna i men det kommer att bli fint när det blir klart. En massa djur inköpta också... mat och avel var det sista jag hörde innan mina öron stängde sig (*ler*)

Nu sitter man här mätt och trätt efter en skön dag och en väldans smarrig middag. Ska hälla ut min läckra lekamen i soffan alldeles strax och ladda inför Fars Dag imorgon. Har lovat Paps att lägga upp en ny e-post till honom... teknik-Farm... ha ha ha

Fyra naglar kvar... ont det gör ont men det går //Farmskan

PS! Snart dags för julmusik men först skall vi njuta och minnas Eriks fantastiska uppträde igår på Idol med Queen-låten Show must go on. Amazing!! Queen har gjort så fantastiskt många bra låtar och Freddie Mercury var... alldeles, alldeles underbar



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0