Huset fullt

Vilken lördag... skönt väder, 11 grader och solen skiner. Jag och maken är precis hemkomna från en lång promenad i skogen. Precis vad Farmskan behövde. Jag är seg och trött och allmänt gnällig känner jag.

Igår hade vi föräldrar, barn och deras kompisar här på smörgåstårta. Lat som jag är så orkade jag inte stå och fixa något när jag kom hem utan tog den lätta vägen och beställde på Sandhem. Jättegod (även om jag inte är något stort fan av smörgåstårta). Härligt med lite liv och pladder i huset igen... det är rätt tyst när det bara är maken och jag i veckorna. Skulle vara hans spelande i källaren då som hörs ibland.

Fick en sådan här av ungarna... precis vad jag önskat mig (eller det enda jag önskat mig som ungarna sa). Kul att köpa saker till dig när du bara önskar en sak. Men det är väl bättre och göra det och få vad man vill ha... eller??



7 man till frukost i morse och lill-sonen förvånade med att ta en skogspromenad innan frukost. Det skulle man gjort när han bodde hemma... väcka honom vid halv 9 och fråga om han vill följa med och gå en sväng i skogen. Ha ha ha... vuxenpoäng på honom nu. Hela gänget befinner sig i stan för tillfället så jag och maken har fått både städat och handlat, så nu kan de storma in igen när de vill.

Fick en hälsning från Rom och fru Ekdahl... de verkar njuta gott



Spanska trappan... Rom var verkligen en fantastisk stad så jag är lite avundsjuk. Hoppas de hittade till den häftiga kyrkan Pantheon också, så mäktig. I filmen Änglar och Demoner får man se en hel del av de kyrkor och byggnader som gör Rom så häftigt att besöka.

Nej, nu ropar strykbrädan...

Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma  //Farmskan


Kommentarer
Anonym

Älskar bilden av Ingalill, En totalgenuin människa som verkligen vet vad livet handlar om och förstår vad man talar om och tar en på allvar.Tack för den,jag blir jätteglad att se henne!

Allt det andra(filmen) som kommer på sidan...jag vet inte vad jag ska säga om det...

2009-11-21 @ 23:00:28
elie

Tack för bilden av Ingalill, en genuin och äkta människa,verkligen älskad av många !!!! Filmsekvensen.....ja... vad ska man säga här...

2009-11-21 @ 23:07:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0