Mitt i veckan

Storm och snålblåst ute... tror någon sa att det var klass 2-varning (vad det nu innebär). Men man får hålla tummarna hårt knutna att strömmen håller. Kan ju vara lite si och så med det här ute på landet (*ler*). Maken och hans spelgäng i källaren blir nog inte så glada om strömmen går heller för den delen.

Kom precis innanför dörren från jobbet, har haft en trevlig informationskväll idag igen. Det är så jäkla nyttigt när vi träffas så där och informerar varandra lite om ditten och datten. Och smörgåstårta blev det också... mums!

Ibland undrar jag vad det är som driver vissa människor? Det känns som om deras enda önskan är att göra andra människor illa eller skapa dålig stämning, och det gör mig så besviken. Man vill bara knacka dom i pannan och få dom att förstå vad de håller på med... fast förmodligen vet de inte det själva heller. Får man hoppas i varje fall... jag menar ingen vill väl såra någon med flit?



Grymt bra låt!

Kaffet är kokt så nu går det ingen nöd på en //Farmskan


Kommentarer
Anonym

Hoppas ni klarar er från strömavbrott, japp visst är låten grymt bra! Kramis

2009-11-18 @ 21:24:22
Anonym

Ja vad driver människor? Jag brukar tänka: What goes around comes around... syndaren straffar sig själv.. kärt barn har många namn.. eller?



Man kan knacka i pannan.. går inte det så får försäka släppa och gå till dom som ger energi! Mottot för dagen från Mrollan :):)

2009-11-19 @ 20:26:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0