Provtagning

Varit på vårdcentralen idag och tagit prover. Jag gillar verkligen inte vårdcentraler (eller tandläkare, eller sjukhus, eller veterinärer... ) över huvud taget. Jag är paniskt rädd för allt sånt. Men ibland bara måste man och eftersom jag trots allt har uppnått en viss mogen ålder får man bita ihop. Värre var det när man var yngre och betedde sig som en hysterisk galning. Tror nog att mina föräldrar har ett par riktigt fina berättelser om sånt här.

Jag är ju lika blödig när det gäller ungarna så det var inte alltid lätt när de var yngre och ständigt råkade ut för saker som krävde antingen tandläkar- eller sjukvård. Deras pappa vägrade alltid att jag följde med, utan jag fick komma så snällt efteråt när allt var klart.

Men nu är det gjort och sen var det skönt att slippa köra iväg alla milen till jobbet utan istället sitta hemifrån och datorisera sig istället. Mycket nytt som behöver skrivas, ordnas, planeras och tänkas nu inför den nya organisationen som drar igång. Spännande!!

Känner mig lite kåsen idag... kan bero på det kyliga vädret eller också är det en förkylning på ingång. Hoppas, hoppas, hoppas att det inte är det. Igår låg jag under duntäcket med mysdressen på och en fleecepläd ovanpå det... och frös ändå. Och då är det verkligen inte kallt i vårt hus. Jag vill ju vara "fit for fight..."



Men jag säger som Jolanta... jag håller tymmarna  //Farmskan


Kommentarer
Elin

sofia kan inte vara med idag, for hon har brutit nycketbenet och hon har ABSOLUT ratt att gora det!

2009-11-05 @ 01:24:06
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0