Släktträff

Sur blev jag som en ättiksgurka igår när det bästa bandet av alla åkte ur Dansbandskampen. Hur fasen röstar folk? Har de fel på öronen eller? Hade en upprörd kompis i luren också idag som tyckte detsamma. Nu får man dras med de där usla Torgny Melinarna en vecka till...

Sov länge idag både jag och maken. Vaknade inte förrän hon var kvart i 10, och det händer inte ofta. Men då blev det fart på oss eftersom bägge sönerna och svärdotter skulle komma på frukost. Behövde ju inhandlas både bröd och pålägg eftersom kylskåpet gapade tomt. Hade sen en mysig långfrukost med dom med lite chit chat från deras resa till Lanzarote och lite julklappsönskningar. Fatta att det snart är jul!!

Lill-sonen hade som vanligt de små önskningarna på sin lista: Torktumlare och ett helkaklat badrum. Inget annat jag kan bistå med??

Klockan två kom sedan Pia och Jan(a) och hämtade mig och maken för vidare färd till Eslöv. Idag var det nämligen dags att träffa vår, sedan länge bortglömde, nästkusin för planering av en släktträff. Kändes lite konstigt att ringa på dörren utan att ha en aning om vad det var för en töffe på andra sidan. Men... helt ärligt. En Olsén är en Olsén, så är det bara.

Hans fru hade lagat en skitgod middag och sen var det precis som i spelet Vem är Vem.... Vad hette hon, hur många syskon var dom, va!? är dom skilda... Den 14 augusti nästa år är det nu planerat för en släktträff. Hujedamej!! Blir kanske som i den här fantastiska filmen....



... och så var det söndag kväll igen  //Farmskan

PS! Vi har tagit in en regelrätt mördare i jakten på Mulle... snart mycket snart!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0