Svart, regnigt och kallt

Usch och fy vilken måndag. Kallt, regnigt och helt svart ute i stort sett hela dagen. Fast inomhus har det varit bra och dagen har inneburit många samtal och små möten. Finns mycket energi och jag hoppas att jag kan bidra till att vi alla kommer vidare. Hade också en bra uppföljning på mitt pensionsmöte... känns helt overkligt att prata pension nu men snart står man där och är 65 och då är det bra att vara förberedd (*ler*)

Har precis Skypat med Dottern och idag var det hennes första ensamma dag med lilla Phyllicia. Mamman har nu börjat jobba och det kändes säkert lite nervöst. Men hon såg nöjd och glad ut och hade klarat sig undan de värsta skriken. På tal om barn och skrik... den här är rätt kul



Man minns det som igår... lill-sonen hade talanger i detta ämne som gick utöver det vanliga. Och dessa stunder var det verkligen inte kärlek som man kände till sina barn.

Imorgon är det klippning av Farmskan som gäller men nu...
ULLARED på TV5  //Farmskan


Kommentarer
Elin

hahaha, den var ju bara klockren. jen var nog ganska nojd med mig idag :) kandes iaf sa. imorgon borjar jag sju. woho, vilken nanny jag ar ;)

2009-11-10 @ 03:25:27
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0