Två långa dagar

Precis hemkommen från en trevlig "after work-mingel kväll" på jobbet. På agendan stod information mellan olika avdelningar kombinerat med lite käk och tipspromenad. Lättsamt och bra! Andra kvällen i rad som jag är hemma sent och i stort sett bara hinner trycka i mig något ätbart innan det är dags för sängen. Eller som Fru Ekdahl sa... man hinner egentligen bara tvätta sig under armarna.

Har också varit två dagar med intensiv agenda så huvudet är fullt av tankar. Skall försöka rensa bort dom nu till ljudet av maken och hans spelkompisars låtar från källaren. Har stängt dörren och det fungerar alldeles utmärkt (*ler*). Skall förbereda ett utvecklingssamtal till imorgon så man behöver sitta lite i lugn och ro.

Igår var jag och klippte mig, eller ja... jag skulle klippt mig men det blev inte så. Istället ville hon göra slingor i lite olika färger på mig för att "pigga upp mig" lite som hon sa. Blev i varje fall en förändring som gjorde att man hoppade till lite framför spegeln i morse. Även luggen fick sig en duvning... The new me!



Fasen vad jag längtar till helgen... Först lite party på fredag eller gravöl kanske man skall säga. Vi skall begrava pendlarbilen... buhu!! Några av oss skall ju numera pendla till Lund så det blir för oss Älmhultare att försöka ragga upp lite nytt skådebröd. Sen en lördag på stan med favoritkusen... thaimassage och lite fika / shopping och sen söndag middag hos en sedan länge bortglömd släkting i Billinge. Så späckad helg men det skall bli riktigt kul!

Jag är glad... och jag säger bara "You're amazing!"  //Farmskan

"Kanin är begåvad, sa Puh tankfullt"
"Ja, sa Nasse. Kanin är begåvad"
"Och han har Hjärna"
"Ja, sa Nasse, Kanin har Hjärna"
Det blev tyst en lång stund.
"Jag antar, sa Puh, att det är därför han aldrig begriper någonting"


Kommentarer
Kusin P

Snyggt med slingorna! Jag har också varit hos frissan idag. Man vill ju se ordentlig ut när man ska möta den okända släktingen. Ser fram emot lördag!!!! Kram

2009-11-12 @ 12:11:38
Git

Jag har ju glömt säga det...såg ju dina slingor, det blev jätte fint! Åh, tack för tipset, men jag ska bo kvar här bland småkryp, inatt har vi inte haft några, apparaten funkar!

kram

2009-11-12 @ 18:48:38
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
sambon

Skådebröd?? Antar du menar Ullstorpar'n? Eller...?

2009-11-12 @ 20:17:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0