Allvarligt talat

Tror faktiskt att jag skall sluta med kontorsstol över huvud taget. Vad ska man med den till om man ändå aldrig sitter på den?? Idag tror jag att jag varit på min plats i sammanlagt 13 minuter... resten av tiden har jag vimsat omkring mellan olika möten och annat trams. Hmm.... snart dags att börja jobba framåt igen!! Och det är något jag verkligen längtar till. Fick lite glädjande meddelande idag också från gamla kollegor som gör att man känner sig både lite stolt och glad.

När jag kom hem idag hittade jag också två stora kassar med kläder och skor från min MQ-kompis. Så det tänkte jag dyka ner i här om en stund. Jag och maken var riktigt hurtiga idag och tog en långpromenad direkt när jag kom hem och sen en god fika framför nya Wallanderfilmen. Och luft var nog precis vad jag behövde... Mys!!

Hittade den här bilden på det fantastiska Facebook...



Detta är bilder ifrån Dotterns avskedsfest i lördags här hemma... vad skall man säga?? Jag är glad att jag och maken satt i tryggt förvar hemma i Mannes lägenhet. Man får kanske vara glad att det bara var flaskor och glas man behövde plocka undan... (*ler*)

Maken är glad som en speleman idag (i dubbel bemärkelse faktiskt) för han har gått och införskaffat sig ett nytt dragspel. Som han har längtat efter detta... Blocket har nog aldrig haft så många besök någonsin på just annonser om dragspel som de senaste veckorna. Så nu blir det nog extra mycket ljud ifrån källaren framöver... hörlurar??

Imorgon är det fredag... sha la la la  //Farmskan

PS! Jonte... hoppas du inte hittar fler fladdermöss i din klädhög. Usch och fy!!



Kommentarer
tessan

uppdatering av tessan blogg är äntligen här nu =) så ta en titt..Min hemtelefon är nu inkopplad så kolla mailen =)

2009-10-23 @ 10:54:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0