Återhämtning

Fredag... igen. Veckorna rullar på av bara tusan. Har tagit ut lite komptid idag för all övertid som varit den sista tiden och det var riktigt skönt kan jag säga. Har jobbat i och för sig en stund idag också men mesta tiden har jag faktiskt försökt att bara koppla ifrån allt.

Var en sväng hos min svägerska och skulle fixa naglarna... de blev jättefina och jättelånga. Fick fasen panik när jag sen kom hem och skulle ringa upp mobiloperatören och säga upp abonnemanget. Gick inte på något vis i världen att trycka på några knappar. Till slut, efter tre tröstlösa försök, fick jag ropa upp dottern ifrån källaren och be henne hjälpa mig att slå numret.



Efter det ringde jag min svägerska och frågade om det var OK att klippa ner dem något. Nej, fila ner dem blev svaret och det var ju kanonbra. Vem i detta hushållet har en nagelfil?? Svaret på den frågan är Ingen. Så då fick det blev nagelklipparen i alla fall. Dottern tittade konstigt på mig och mumlade något om att "där gick dom 500 upp i rök"... och ja, det är kanske så. Men jag kan ringa i varje fall...

Vill ni ha snygga naglar så hojta... alla är kanske inte lika korkade som jag i den frågan!

Paps och Babs var inom en stund och fikade på seneftermiddagen. De hade med sig dollar till dottern vilket blev väldigt uppskattat. Känns helt konstigt att det är sista fredagsmyset med henne i huset... Fick bli vin och god middag ikväll till hennes ära. Imorgon är det party, party med vännerna så då får vi väl fly fältet. Vi har fått låna Mannes lägenhet så vi får väl trycka där tills partytåget drar till stan.

Imorgon är det också massage med världens bästa kusin och sen en tur på stan.
Gött mos!!  //Farmskan

"Det är så'na stunder, när man närapå går under
som man bäst behöver nån som säger: Det går över"


Kommentarer
Git

Det går över vännen! Som jag brukar säga till Pillan, det är ju bara ett...(vi tar det på måndag).

Kram

ps. naglarna, det går också över.

2009-10-16 @ 20:30:39
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Elin

<3 nagelkwinnan finns någonstans inom dig tror jag! ÅSA, nu är det bara 2 dagar kvar, mohahahha.

2009-10-17 @ 10:41:27
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0