Hur tänkte Jonte?

Idag har vi haft besök av Trygghetsrådet som har informerat både medarbetare och oss chefer på ett jättebra sätt. Det är verkligen en förmån att man har ett avtal med dem i denna situationen! De erbjuder bra förmåner och hjälp för de som nu är varslade.

Det var skönt att få prata av sig också... märktes att det behövdes. Man har ju haft så mycket spänning i sig och när den sen släpper blir man ju helt tom i bollen. Men jag tackar för alla kramar och uppmuntrande ord!

På hemvägen i bilen pratade vi om kvinnobröst... (fråga inte varför vi kom inte på detta ämne). Men jag vill bara förmedla till dig Jonte att tighta jeans har ingenting med bröstförstoring att göra (*ler*). Denna man, så full av överraskningar.

Dottern blir mer och mer spänd för varje dag som går. Avfärd till USA på måndag och det är klart att det pirrar i magen att lämna både familj och vänner. Och att möta allt det nya! Det kommer att gå jättebra det är jag helt övertygad om. Idag kom hennes internationella körkort, tror faktiskt att det var det sista som vi väntade på. Nu är det alltså bara packning och partaj med kompisarna på lördag kvar. Gonna miss you!!

Stor-sonen befinner sig just nu i Shanghai för vidare avfärd mot Sydney om några dagar och stora dottern är på Madeira... stora barn och många äventyr!

Bjuder på ett klipp i från "Svenska hollywoodfruar... i Sverige" ifrån Robins i lördags:



"Jag äter disktrasor för att slippa få rynkor...."  //Farmskan

PS! Tessan, hoppas allt är bra med dig!


Kommentarer
Git

...å jag dricker grädde för att fylla ut mina rynkor.

Kram

2009-10-14 @ 21:53:33
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
sambo

Här gäller motsatsen till tighta jeans - mysbrallor. Hela dagen, haha!

2009-10-15 @ 14:11:30
tessan

Jo allt är bara bra med mig =) Nu är det helg och vi ska nog hyra en bil och åka runt ön.. jag har massor av saker att handla till min nya lägenehet också. Känns underbart att ha sitt egna ställe. hur är allt med alla hemma? pappa skulle ringa ihelgen..puss

2009-10-16 @ 17:04:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0