Känns avlägset men...

Idag har jag varit på en pensionsgenomgång på jobbet. Japp, ni läste rätt... en pensionsgenomgång. Känns verkligen mossigt och avlägset men trots det blev man kallad. I och för sig en fantastisk service dom tillhandahåller med analyser, råd, genomgångar m.m. helt gratis... och framför allt oberoende. Som det verkar nu skall man nog kunna hålla svälten från dörren även efter pensionsgång och det är ju väl det. Annars är det ju pinsamt dåligt hur lite man egentligen har koll och vet om sina pensionspengar... Skärpning Farmskan!!!

Så nu skall jag läsa på och fundera i helgen på allt han sagt och sen komma tillbaka med facit i hand till nästa möte. Kanske är läge att röra runt i grytan... ha ha ha.

Annars har jag ikväll haft förmånen att få en full genomgång och föreläsning över Ballone Burini Etude 52:s förträffligthet. Dess ljud, dess form, dess knappar, dess utseende... ja, allt som jag inte förstår mig på där heller faktiskt. Maken ser ut som ett litet barn två minuter innan tomten kommer ungefär. Ja, ja.. det är väl häftigt att man en gång i livet kan få unna sig en sådan gåva till sig själv (även om det sved till i börsen...).



Har precis gnagt i oss lite grillade revben och druckit vin så det är verkligen full fart mot en välbehövlig helg. Veckan har varit lång och bitvis ganska krävande men jag är, som jag sagt tidigare, förväntansfull och glad åt att få dra igång något nytt. Idag har det också varit en hel del skratt på jobbet, framförallt när vi skulle gå en utbildning i schemaläggning hos Mulle. Dina kommentarer var obetalbara!

Dottern har också ringt idag... nu är New York sessionen över och hon är på väg till familjen i Washington. Hon trivs som fisken i vattnet och lät så glad och positiv när hon ringde. Skönt!!

Nu blir det fredagsmys...  //Farmskan

Och jag önskar mig tyst att du vore hos mig här ikväll...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0