Krutgummans födelsedag!

Söndagen den 11 oktober och farmor Signe fyller 98 år! GRATTIS!!!!



(.... och nu blev jag helt plötsligt sugen på att färga håret igen)

Nejdå... lite stilla förmiddagsmys bara här nu, sen upphämtning av stor-sonen på stationen och avfärd mot Åhus och lite kalas. Stor-sonen lär ju inte vara på sitt allra bästa humör heller med tanke på gårdagens förlust. Säkert inte störtkul att ha varit i Köpenhamn på plats igår... Men livet går vidare för alla utom Isaksson eller?? Var ju en rejäl målvaktstavla tyckte jag (som iofs inte är någon expert).

Lördagen var annars riktigt trevlig för min och makens del. Först långfrukost och sen lite shopping och matinköp i stan. Köpte nya kuddar (igen!) till sängen. Fatta så svårt det är att hitta den rätta... Antingen för hård, för mjuk, för hög eller för låg. Men efter en natt med dessa nya så var vi ganska nöjda bägge två. Peppar, peppar. Inhandlade också lite nya frottéhanddukar och annat tjafs. Brunch hos Nisse och Rita och sen middag på kvällen hemma hos Mona och Greger så... matlagning slapp vi helt och hållet, vilket är jäkligt skönt ibland. En trevlig kväll om man dock bortser från fotbollsresultatet... hmmm!

Bara 8 dagar kvar till Dottern reser till USA. Känns helt overkligt... Det kommer att bli tyst och lugnt i det stora huset framöver. Ikväll skall vi ha lite avskedsmiddag för henne tillsammans med makens föräldrar för sen nästa helg är det dags för "the big party" med alla kompisar. Någon som vill hysa in två överflödiga föräldrar??

Men först... krutgummans födelsedag!  //Farmskan


Kommentarer
lena

Har ni ingenstans att ta vägen kan ni ju låna vårt hus och vår katt under nästa helg. Mat finns i frysen och TV:n fungerar...

Kram från din Lenakompis

2009-10-11 @ 11:41:11
Manne

Min lägenhet är ledig nästa helg, ni är välkomna att låna den. Bara katten hemma. Kram

2009-10-11 @ 14:01:33
Blogg-Pilla

Verkar vara svårt att få en lya utan husdjur haha, vi är ju i samma sits. Men välkomna är ni. Du är bara såååå fin i mörkt hår. ses i morgon. kram

2009-10-11 @ 20:09:49
Bottan

Micke Ny.... vem? Bara skojar!Men INTE snygg!

Kramis

2009-10-12 @ 11:25:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0