Monty Pyton

Gårdagen försvann i ett grått töcken... Igår gick meddelandet ut att vi omorganiserar och varslar på jobbet. Usch, det var verkligen jobbigt för alla. Sen att media spär på det hela med den ena konstiga vinklingen efter den andra gör ju inte saken bättre. Men tråkigt är det i varje fall och det gör ont i hjärtat att se alla ledsna människor. Man vill bara ställa sig upp och skrika att det kommer att ordna sig... Det är sådana här dagar som man inte är jätteglad att vara chef.

Gårdagskvällen blev däremot något muntrare då vi hade tjejträff nere hos Lelle i Åhus. För första gången på länge var vi allihopa på plats. God mat och annorlunda diskussioner gjorde att man kunde rensa huvudet något. Nya kärlekar, flytt och influensavaccin stod på menyn... och Carina... ta det bara lugnt (*skrattar*).

Dagen idag har inneburit mycket samtal, spekulationer och rykten och man får liksom inte någonting gjort. Känns skönt att processen kommer att bli kort så att människor slipper sväva i ovisshet i långa tider. Jag älskar mitt jobb och jag är övertygad om att det som händer nu ändå leder till något gott!

Always look at the bright side of life!



Fick äran att köra stor-sonens bil hem från jobbet idag eftersom han planerar en helg i Köpenhamn och fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark. Och det gick ju bra att köra SEAT också... Imorgon blir det sovmorgon och sen är det laddning av mina just nu helt slutkörda batterier som gäller. Vill vara full av energi inför nästa vecka och stötta och peppa mina goa kollegor.

Skall börja redan nu med kaffe i soffan med maken. Vin är inte att tänka på för då är jag inte vaken längre än ett par minuter till. Japp, så illa är det.

Over and out!  //Farmskan

PS! Sorry JL... jag kunde bara inte låta bli att hetsa dig lite!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0