Mor på besök

Nej, det blev inget blogginlägg igår vilket min far också kommenterade. Gårdagskvällen var nämligen vikt för att fira av en kollega som gick i pension efter 30 år på företaget. 30 år mina vänner... det är lång tid det. Vi hade en jättetrevlig kväll där vi käkade pizza (eller jag och Mrollan åt världens dyraste sallad istället) och lekte lekar. Lekarna var inspirerade av Dobidoo och var jätteroliga. Intro, textremsor och sista minuten. Man blir helt uppspelt när man håller på... Mika stod och hoppade helt jämfota (*skrattar*).

Vårt lag vann, tackar tackar, och så här kul hade vi



Vilken bild va... säger mer än tusen ord och verkligen passande om man vill skrämmas nu på Halloween. Jag bjuder på den! Påminn mig att aldrig skratta på kort...

Idag har vi haft avtackning av två andra kollegor som slutar nu på grund av omorganisationen. Känns konstigt.. både sorgligt och trevligt i någon lustig kombination. En är i varje fall på väg på sitt livs äventyr till Gran Canaria och den andra kommer nog snart att hitta ett jobb... känns tryggt! Hade också ett morgonmöte i morse som kändes riktigt bra i magen... det finns energi. Det gäller bara att fortsätta och verkligen jobba för att få igång allt.

En kollega hade sin pojke med på jobbet idag på grund av höstlov och svårt med barnvakt... en härlig prick som verkligen sa vad han tyckte. När han ringde till sin mamma och beskrev vårt jobb blev jag bara så full i skratt:
- Ja man kan säga att det är en massa datorer... så om internet går ner får de gå hem.
Klockren analys!

Men nu är det kväller och Mor Anita är på besök ifrån Göteborg. Längesen vi sågs nu så det skall bli trevligt att rå om henne lite i helgen. Vi har precis ätit tacos och slagit upp lite vin så risken är väl stor att man snart somnar i soffan (gud förbjude). Imorgon skall vi göra ett besök hos farmor Signe som sover sin första natt i sitt nya rum på Ålderdomshemmet... TV skall kopplas in och namnskylt skall upp på dörren.

Men... tills nästa gång. Trick och Treat??  //Farmskan




Kommentarer
Babs

Den bilden är värt att bevara i hjärtat, den är bara så äkta. Hälsa modern. Kram/ Babs.

2009-10-31 @ 15:59:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0