Online även med bild

Farmskan har blivit med webb-camera idag. Med ungarna så långt borta så kan det vara skönt att kunna prata och också se dem så då tänkte vi att vi investerar i en sådan (typ 5 år senare än resten av Sveriges befolkning...). Men bättre sent än aldrig. Var enkelt att installera men att få igång den tillsammans med Skype och MSN var desto trickigare så det var tur att lill-sonen och fästmö ramlade in precis lagom för att hjälpa till. Och nu är vi alltså on-line även med bild och ljud... häftigt egentligen.



Jag ser jäkligt nöjd ut... eller hur? Har varit en sväng i Torsebro också på förmiddagen och hälsat på svägerskan. Hon var lite piggare nu men jag förstår om man kan bli fjollig när man alltid har folk som står på trappan. Tänk på dig själv min kära vän! Vi skulle egentligen varit i Malmö idag och shoppat men med tanke på att jag fick två kassar MQ-kläder i fredags så behövdes det inte. Det räckte och blev över till oss bägge.

Maken skulle fixat bromsarna på lill-sonens bil men det strulade rejält... så nu fick jag se bakänden på min Saab försvinna istället. Ja, ja... hoppas få tillbaka den igen på tisdag om bara maken får rätt på deras bil tills dess.

Idag har det också regnat precis hela dagen och vi har förklarat krig mot mullvaden.
Må bäste man vinna!!

Njut av en härlig inne-lördag  //Farmskan



Kommentarer
Git

Tjusigt farmskan! Skype är ju ett fantastiskt redskap. Har precis skålat i vin med en kompis i Möckeln via skypen. Hon tipsade också om gmail skypen, funkar också bra, har laddat ner det också. Snart kan man ju slopa telefonen helt. Kostar bara en massa abonemang...är också grymt avundsjuk på dina hemleveranser från MQ-kompisen. Ha en fortsatt go helg. Kram

2009-10-24 @ 21:13:33
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
elin

jattekul och prata med er idag. ni ar ju bara sa sota.. jag hejjar pa att mullisen forstar att han ska halla sig pa andra sidan granarna! mohahhahahahah ;) love you

2009-10-25 @ 02:57:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0