Två kvällar i rad...

Godkväll! Sitter här mätt och stinn efter att ha ätit kebabpizza med pommes (!). Och det är typ andra kvällen i rad som jag äter mig äckligt mätt. Igår hade vi vinkväll hemma hos en kompis och hon bjöd på riktigt god mat och vin. Vi grillade vårt eget kött på någon sorts grillmojäng som stod på bordet. Blev jättegott och riktigt trevligt... då blir man helt plötsligt sugen på at köpa en sådan fast att man vet att den förmodligen kommer att användas en gång och sen stå i garderoben och samla damm.

Ibland är man klokare än andra dagar... Dock vann jag inget vin igår heller.

Missade sista avsnittet av Fru Anka & Co men har sett det på webben ikväll... Ja, det gjorde ju ingen besviken denna veckan heller (*ler*). Hennes beskrivning av exmaken som en Average Joe var klockren. "En riktig looser som bara äter, sover och går på toa". Ha ha ha

Ja, det där med skilsmässor och upprörda känslor är inte lätt...

Har haft bra dagar på jobbet och jag är så jäkla stolt över det vi åstadkommit det senaste året. Jag trivs otroligt bra i min nya roll och jag hoppas att vi kan fortsätta jobba på i samma riktning.

Nej, nu hoppar ungarna och vill in på datorn... i-landsproblem!



Let's be careful out there! //Farmskan


Kommentarer
Elin

Tur man är så smart så att man fixat nätet här nere nu då, varför förstod jag inte det tidigare? Knasigt. Jag älskar nog Anna Anka! I det här avsnittet tyckte jag faktiskt lite synd om henne, man förstår ju nästan varför hon är som hon är..

2009-10-06 @ 20:57:38
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0