9 mail

Det krävdes ingenting mer och ingenting mindre än nio mail för att reda ut veckans körschema. Fyra personer och fyra dagar... hur svårt kan det egentligen va?? Men, men... vi fick nog ihop det till slut. Hoppas där är någon som känner sig manad imorgon

Var det någon som såg den svensk-tyska deckaren igår på TV4. Dubbade tyska skådespelare där ord och munrörelser lever varsitt liv. Otroligt dåligt... man satt mest och stirrade på deras munnar och tappade helt bort både handling och skådespeleri. Tänk att tyskarna har det så här hela tiden... att de inte begår harakiri är en gåta. Nej, tacka vet jag en härlig amerikansk action!

Har varit en bra dag på jobbet även om vissa saker kan få en att klia sig i huvudet. Har tagit semester på onsdag eftersom jag skall köra och hämta hem vår hund. Kremeringen är klar och nu skall vi sprida henne i trädgården på hennes favoritplats. Maken har fortfarande inte hämtat sig ordentligt och sorgen ligger otroligt ytligt på honom. Man kan inte nämna i stort sett någonting utan att han blir jätteledsen... är lite bekymrad över hur det skall gå när vi skall sprida askan men kanske det blir ett avslut på något sätt. Får hoppas det!



Men visst är det sorgligt att ta adjö av älskade vänner!

Ha en skön måndagkväll   //Farmskan



Kommentarer
Anonym

Hoppas att dé går bra! Tänker på er! Kramis!

2009-09-15 @ 12:01:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0