Flitig som en myra

Idag blev det en riktig sovmorgon i det Färmska hemmet... till och med maken låg till halv tio och det har väl inte hänt i mannaminne. Eftersom det var en helt fri och oplanerad söndag som låg framför oss så har jag försökt att göra lite nytta här inne. Städning och röj... men bäst av allt, vi redde ut den gigantiska sladdhärvan som låg under datorbordet. Något jag har tänkt länge men inte orkat ta tag i. Ibland undrar jag fasen om inte sladdar ynglar av sig och bildar nya sladdar som sen ynglar av sig till nya sladdar...

Nu är det i varje fall upprensat och på något sätt känns det riktigt bra i själen

Var och hämtade Dottern som tillbringat helgen i Göteborg. Hon och några kompisar hade tillbringat två dagar på hotell och varit på Lisberg.
- Fasen vad dyrt allting är... jag vill inte bli vuxen!
Ha ha ha... precis... vem skulle inte vilja vara barn ibland.

Efter maten for vi iväg och tittade på stor-dottern när hon spelade fotboll. Det var verkligen ingen match som gick till historien och de låg under med 3-0 innan vi fick nog och for hemåt. När det var som värst och en av backarna för tredje gången på tre försök sköt bollen utanför linjen frågade han stilla om det var Paralympics vi var och tittade på... han är inte nådig i sin kritik den mannen. Fick värma oss med lite te när vi kom hem för det blåste rätt rejält, så nu är man uppvärmd igen. Ny jobbevecka imorgon och en kollega har aviserat influensa... hoppas det inte är av typen "Nöff".



En tuff vecka väntar... hoppas man är förberedd!  //Farmskan

PS! Förvånad att det är en tysk?? Nej... inte alls!
String-EMIL


Kommentarer
git

String är så fruktansvärt motbjudande!!

Usch, flunsan, får hoppas att det inte är "bacon-febern". Vi ses i morgon.

Kram

2009-09-06 @ 21:09:05
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0