Godmorgon... fredag

Godmorgon alla glada och nu var det väl verkligen dags för en uppdatering. Har haft besök på jobbet från kollegorna i de andra länderna så struktur-Farmskan har haft fullt upp. Ni vet kontroll, kontroll, kontroll... De kom i tisdags och sen har det varit full rulle i två dagar med möten och lite lunch/middagar.

I onsdags förmiddag skulle vi ha presentationer och visa upp saker som vi jobbar med på ett bra sätt, så jag hade anlitat mitt fantastiska stabsgäng till att fixa ihop detta. Eftersom det var lite rörigt innan så hade jag inte riktigt koll på alla detaljerna och då gick min spökhjärna igång på högvarv... Så natten mellan tisdag och onsdag drömde jag de mest fantastiska drömmar om hur de kom in och gjorde hula-huladanser och sketcher med getingar (?!) som ingen förstod sig på. Men... vilket gäng! De gjorde otroligt bra ifrån sig. Tack guys!



På onsdagkvällen skulle vi sen ha en middag ute på Möckelsnäs Herrgård och den skulle avslutas med chokladprovning. Tjejen kom in glad i hågen med sitt föredrag och sina chokladbitar...
- Hej mitt namn är Jenny och jag skall lära er allt om choklad
- Sorry... You'll have to take it in english since we have foreign guests here.
- Ehh VA!?
- Sorry... You'll have to take it in english since we have foreign guests here.
- Men det har ingen sagt till mig...

Stackars tjej... kan tänka mig hur hennes hjärta och mage gick igång, men hon löste det galant och vi redde ut de svåraste orden med tecken och lite charader... ha ha ha.

Men nu är allt som vanligt igen och jag sitter hemifrån idag och skall strax logga på jobbet. Har lite ont i halsen men jag hoppas verkligen det går över till imorgon för då är det kasedans i parken! Och kanske man då för höra allt om kärlek, eller vad säger du Manne??

Ha en skön fredag! Kramar //Farmskan

PS! Jonte... vet inte om du bad till Mekka eller du bara gillade att ligga med rumpan upp i vädret på parkeringen men hur som helst hoppas jag att du hittade det du sökte! Kram



Kommentarer
Manne

Sure thing...all about love!

Finns en vakant plats Stiffe, du får nog tänka om:-)

2009-09-25 @ 14:49:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0