Inga blad under bindstället!

Vilken måndag! Jobbet hann man knappt komma till innan det var dags att packa ihop och åka hemåt. Pilla stod och hoppade bredvid mig vid 5 för att det går mycket snabbare då att packa ihop (*skrattar*). Nej, skämt åsido... hade ett möte bokat efter lunch mellan halv 2 och halv 3... det var klart kvart i fem. Snacka om att missbedöma hur mycket man hade att prata om.

Var också på glödlampsjakt på IKEA men fick tji... bara fantastisk braiga lågenergilampor numera. Köpte hem ett par på prov, känns liksom inte som man har något att välja på längre. Slut på mysbelysning helt enkelt. Plockade därför ytterligare ett antal ljusstakar och lyktor till med mig hem... ifall, ifall menar jag.

Ikväll har vi träffats i gamla tjejgänget hos Ewa i hennes blomsteraffär. I vanliga fall brukar vi ju träffas hemma hos någon och käka och prata skit men idag var det kreativitet på schemat. Det var verkligen gänget "flinka fingrar" som hade möte...

Vi skule binda vars en kompakt bukett och Ewa guidade oss så pedagogiskt igenom det hela... vi fick lära oss allt ifrån spiraler, till australiensiska spindlar, till varför rosor dippar (och receptet på det). Men framför allt... Inga blad under bindstället! Det var en regel som jag aldrig kommer att glömma. Från och med nu kommer jag att ha världens längsta hållbarhet på mina blommor!

  
Ewa och Nenne         Cissi och Sassa

Kolla vad snygga...!! Ja, buketter alltså (*ler*). Min fantastiska skapelse står i den lila vasen på högra bilden. Vasen var så snygg så jag köpte den också.

Tack för en trevlig kväll tjejer... och Grattis till världens bästa Grahnskan! Kram!!

Nu... kela med maken!  //Farmskan


Kommentarer
Git

De tipsen måste du dela av dig av. Mina rosor dippar ganska fort!

kram

2009-09-07 @ 21:57:48
URL: http://gitemanuelsson.blobb.se
Sassa

Fler såna här kvällar! Längtar till nästa gång! Men helt plötsligt så är vi där! Kramis.

2009-09-08 @ 10:46:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0