Knockad, tiltad och nollad

Vilket fredagsmys det blev för Farmskan då. Kände mig lite hängig hela dagen och det blev bara värre ju längre dagen gick så efter att ha ätit en varm macka med maken så deklarerade jag att "jag bara skulle vila en liten stund". La mig på sängen och somna som en gris.



Maken skaka liv i mig runt 8 när Dobidoo och Skavlan drog igång men lyckades inte hålla mig vaken alls. Ont i huvudet och feber... men ingen hosta så influensa är det inte. Förmodligen bara ren och skär trötthet efter en hektisk vecka. Och det är väl bra att kroppen säger ifrån att man ska ta och lugna ner sig eller hur?? Lill-sonen har precis likadant, när han är för trött i kroppen då får han feber. Ja, man är verkligen konstigt ihopa-satt.

Natten innebar också hämtning på kick-in för lilla dottern så maken for snällt iväg. Själv registrerade jag detta med en stilla lyftning av ögonlocket. Sen vid tre ramlade nästa dotter in genom dörren... hon hade varit på sena premiären av "Flickan som lekte med elden". Mycket bra blev betyget!

Har sen i stort sett tillbringat hela denna dagen i ryggläge. Fortsatt ont i huvudet och seg i kroppen. Jag hatar att inte vara bra!!! När man är så trött att man knappt kan lyfta handen och klia sig på näsan... Men, får väl ta denna dagen till det för imorgon är det inte läge att vara hängig. Först matmässan, sen lunch hos Paps & Babs och efter det konsert med Kalle och Bengan. Sköna söndag...



Jag älskar Kalle Moreaus... och Jonte, din favorittjej här också ju (*ler*)

Ta vara på dagen. Den kommer inte tillbaka  //Farmskan

PS! Manne... hjärtat, hör av dig <3



Kommentarer
Who Knows

Ja då ses vi på konserten imorgon. Jag är också en big fan av Kalle och Bengan.

2009-09-19 @ 21:56:13
Git

Hoppas du mår bättre i morgon, så vi ses på måndag! Sköt om dig.

2009-09-20 @ 12:52:21
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Elin

Ja, vem älskar inte den där lille plutten? :) störtskön i sin eldväst ;)

2009-09-20 @ 13:06:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0