SJ lyckades faktiskt

Gokväll kära vänner... precis hemkommen ifrån Stockholm och det är ljuvligt att vara hemma igen. Även om jag fick värsta sviten på hotellet... inte precis den vanliga jobbstandarden. Och Ja, det är en balkong med utsikt över hela Stockholm i bakgrunden.



Inget snack om var jag och Pilla skulle avnjuta Idol och Calles revansch direkt in i finalen. Sen var det ju dags för ännu ett Anna Anka & Co på måndagskvällen. Alltså fasen vet om jag inte har en ny favorit i Maria Montezani... hon är ju helt galen. Pratar som om hon är halvt i koma och har dessutom en IQ som kan få minsta myra att bli helt geniförklarad. Hörde ni hennes ekonomiska kalkylerande igår... men tjena!! Fast det är väl det programmet går ut på att vi skall förfasas.

Kundmötet gick bra idag och sen var det tågresa hem. Fortsatt känner jag mig inte helt kry så det blev mest sova för Farmskans del på tåget. Glädjande nog klarade SJ av sina åtaganden i båda riktningarna... ingen försening så långt ögat kunde se. Katjing på den! På hemresan hamnade jag i samma vagn som en liten bebis som ville allt annat än att åka tåg, och helt plötsligt kom jag på att jag kanske inte behöver ha så bråttom med att önska mig barnbarn. Fasen vad bebisar kan skrika...

Maken stod på perrongen och hade fixat lite kvällsmat där hemma dessutom. Är han bäst eller?? Precis vad en sjuk kvinna behöver. Har bestämt mig för att inte gå och jobba imorgon, behöver ju inte smitta i onödan. Nej, imorgon blir det sängläge för att försöka bli av med den här förkylningen en gång för alla.

Signed, sealed, delivered... I'm Yours!  //Farmskan



Kommentarer
BloggPilla

Ja nu vet man ju att det är skillnad på skit och pannkaka haha, krya på dig från en lunchätande kollega

2009-09-30 @ 12:43:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0