Tummen upp!

Vaknade redan klockan halv sju i morse (i och för sig inte så konstigt med tanke på att jag sovit bort i stort sett hela helgen...). Gick upp och la mig i soffan med min nya bok och väntade in att övriga familjen skulle vakna till liv. Vilken morgon det var också... solen stekte på framsidan så när väl maken slog upp sina blå tog vi en skön fika där. Efter bara en liten stund var man helt röd på armana. Så gött!!

Kände mig något piggare idag så en Alvedon och en Actimel senare for vi iväg till Matmässan. Köpte lite Foccacia, Ny chipssort, Salami (fy!) samt olika fonder och annat smått och gott med oss. Provade också den nya italienska glassen, Gelato. Mycket god! Tog citronsmak och den var så frisk i smaken att gommen fastnade...



Middag hos Paps & Babs och därefter var det dags att vandra bort till Konserthuset för att lyssna på Kalle Moreaus och Bengan Jansson. Det borde vara förbjudet att vara så musikaliska som de två är. Så samspelta så man blir helt imponerad. Fullsatt lokal och stående ovationer en lång stund efter föreställningen... vilken eftermiddag! Det gör ju inte saken sämre att de har en humor som passar Farmskan perfekt också... så där lite lagom rå.

Kvällens inledande replik:
- Gillar ni musik?
- JAAA!
- Vad synd för vi har tagit med oss dragspel...
Ha ha ha ha

Men nu är det kväller och vi har avnjutit Foccacian och lite te (maken har tjuvätit salamin också...) och snart är det väl dags att runda av kvällen med lite slötitt på TV:n. Fast den där tyska dubbningen på kvällens deckare vet jag inte om jag orkar med en söndag till. Får väl se vad det blir. Njut av det sista av helgen nu... det skall jag!

Pussar  //Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0