Vacker som en dag

Ny vecka... och idag var det dags för stora dottern att åter resa ner till Madeira och jobba. Hon steg upp och käkade frukost med oss redan halv sex vilket var tidigt, men det var skönt att få den stunden. Hennes plan gick vid 2-tiden så skjuts fick vi ordna med hennes syster. Hoppas du får en härlig tid där nere darling!

Dagen har i varje fall rullat på i vanlig ordning och naturligtvis är det alltid något som hakar upp sig precis när man skall gå så Pilla fick stå och vänta. Nu ligger jag på minus så det skräller om det... Men hem kom vi och efter att jag droppat av henne så stack jag direkt ner till kusin P där vi skulle få testa lite make-up och andra roliga saker. Riktigt trevligt (och fantastisk god fika!). Kom hem med ett öga i grönt och ett annat i brunt så maken undrade nog lite men han är ju snäll och säger inte så mycket... är väl van förstås.

Har nu sett veckans avsnitt av Hollywood-fruar... ha ha ha. Veckans höjdpunkt!



Idag berättade hon att hon lägger ca 100.000 DOLLAR på massage och naglar... där ligger jag i varje fall i lä. Hon förstod in heller varför "folk inte unnar sig mer själva utan spenderar en massa på sina barn". Ännu ett Anka-citat som kommer att gå till historien!

Imorgon får vi besök av mina utländska kollegor. Först lite middag imorgon kväll och sen stannar de till torsdag. Skall bli riktigt kul och jag hoppas vi får bra dagar.

Kärlek!  //Farmskan

PS! Som tur är vann AIK... snart måste det väl bli tårta eller???



Kommentarer
Git

Ja, jag såg avsnittet, men hjälp!! Anna har jag hört mycket om, men jag hittade en annan favorit, Maaariiiaaa (långsamt). Helt otroligt! Jag gillar också ostkrokar. hahaha så tosigt.

kram

2009-09-23 @ 22:00:06
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0