Dan innan brasan

Inte vann jag något på vinlotteriet igår heller... Pilla däremot, den lyckliga donnan, vann första priset och då hoppas man att de kan ha nytta av det på kalaset på lördag. Det är dig väl unt! För min del hoppas jag bli bjuden på lite vin hos kompisen Manne som fyller år i helgen, vi har ju fixat skjuts och allting menar jag (*ler*).

Har varit en stökig och bitvis ganska stressad dag. Lite folk på jobbet och det gör ju att de som är där får jobba ännu hårdare... blir som en ond spiral till slut. Hoppas vi kan ta oss ur den snart och börja jobba lite mer framåtriktat. Jag är alltså trött som en lus ikväll, somnade till och med i bilen hem (nej, jag körde inte!) och det händer inte ofta. Skall snart hälla mig i sängen faktiskt.
Maken är på galej med jobbet någonstans i Lund så han lär inte störa min skönhetssömn heller.

Imorgon är det Valborg och jag skall försöka sluta runt halv 3 imorgon... skall ha en skön eftermiddag i den gode Saschas händer. Klippa håret och plocka bryn och sånt gott... Han är så söt, när jag ringde och bokade tid sa han
- Jag bokar hela eftermiddagen för dig så kan vi ha lite mysigt
- JAAAA!!!
Precis vad jag behöver just nu.

På kvällen blir det god mat och lite gott att dricka tillsammans med Nisse & Rita och sen tar vi väl oss upp till brasan och sjunger med i "Vintern rasat ut...". Den är ju kul men det finns ju så många andra sköna sånger också.

You dont own me... I'm not one of your little toys



Livet är fullt av utmaningar, det gäller bara att hitta dom! //Farmskan


Kommentarer
elin

stackars liten, hoppas du sover gott inatt dara.. jag aker till nyc imorgon bitti :P ar hemma igen pa sondag sa vi kan val forsoka skypa pa mandag istallet? onskar er en underbar valborg och gratta manne och halsa rita och nisse, krama stiffe och be honom krama dig fran mig :) massor med love och karlek!

2010-04-29 @ 22:26:28
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0