Hemresa imorgon

Sa ar snart var fantastiska semester i USA over for denna gangen. Imorgon flyger vi hem igen och pa nagot satt ar det ocksa skont och efterlangtat... hemma ar anda bast pa nagot satt. Men vi har haft en underbar och upplevelserik resa och vi har fatt lara kanna dotterns underbara vardfamilj... Paul, Jennifer och Phyllicia.



Den har tjejen skulle jag garna packa ner i resvaskan och ta med mig hem!!!

I New York bodde vi pa ett jattefint hotell precis vid Times Square nastan. Vi bodde pa 33:e vaningen!! Hissen upp gick otroligt fort... det tog 28 sekunder att aka 33 vaningar (maken tog tiden naturligtvis) och man fick verkligen kanningar i oronen nar det gick sa fort.

Vi har gatt otroligt mycket, dottern klagar pa varkande fotter (och da har vi anda kopt skor lite efterhand...). Visst vi har spenderat en hel del pengar och verkligen shoppat och unnat oss saker. Kanske ar det enda gangen man ar har i DC och New York... vem vet. Fast att lagga 40 dollar pa en liten runda med hast i Central Park var kanske onodigt. Men samtidigt... hur ofta ar man i New York. Musikalen pa Brodway var ocksa en san sak som man verkligen ville uppleva en gang. Som ni hor mina vanner, Farmskan har haft det gott... men nu vantar snart vardagen och jobbet igen och det langtar jag faktiskt ocksa till.

Ses snart!! //Farmskan

     

     

     



Kommentarer
mulle

läste att du gick mycket..... jag är ju lagledare för dig på tappa.se så nu har jag stora förväntningar på dig när du kommer hem.

2010-04-08 @ 19:23:20
Kusin Pia

Åh så härligt ni ser ut att ha haft det! Jätte Välkomna hem igen! Kram

2010-04-09 @ 07:48:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0