Jag vill inte välja!!

Varför måste de krångla till allting hela tiden? Förut jobbade man och sen gick man i pension... pengarna kom till en i brevlådan och man behövde inte tänka. Nu måste man tänka hela tiden och man tvingas tänka igen, och igen, och igen. Jag hatar brev som börjar med orden... Dags för nytt ITPK-val. Jag vill inte välja, för jag orkar inte sätta mig in i vad jag skall välja!! Bläääää!

Än en gång känner jag att jag kanske skulle bott i Amerika, för där ringer man bara "någon" som fixar allting som är jobbigt. Själv får jag nog vandra över till min allvetande granne och rådfråga lite, och visst det funkar ju det också.

Tuffa dagar på jobbet just nu, många kunder som vill ha tag i oss inför deklaration och annat så det är fullt upp att bara finnas till och ta samtal. Får verkligen jobba med mig själv sådana här dagar för att inte slukas av "stress-monstret" och därmed förpassas ut från lokalerna av mina kollegor... (*ler*). Annars får jag lite ris och ros från en go vän som peppar och driver på... uppskattar det jättemycket!!

Vaknade i morse och hade en låsning i nacken som heter duga. Såg lite ut som Quasimodo... Men eftersom vi har förmånen att ha massör på jobbet fick jag akuttiden. Att jag inte sparkade henne på smalbenen idag när hon hittade precis rätt och tryckte till. Fy bubblan vad ont det gjorde!!! Men hon lyckades fixa till det och nu är det bara lite ömt precis där hon tryckt. Tror det är för mycket Bubbles-spel på telefonen...

Ikväll och imorgon tänker jag på min underbara vän och kollega som skall operera sitt hjärta. Håll brösten på plats, se snygg ut hela tiden och inga snuskiga skämt med läkarna!



Varför är jag bara modig ibland?? //Farmskan


Kommentarer
elin

jag saknar dig!

2010-04-27 @ 23:21:17
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/
Lena

Varför händer saker i våra liv samtidigt? I går morse skulle jag klä på mej samtidigt som jag pratade i telefon. PANG, så var det någon som sköt mej i ryggen. MEN - trots jävulsk smärta - inget kunde stoppa mej från vårshoppingen. Hittade underbara klänningar och en fin skinnjacka. Puss från hon som går omkring och ser ut som om hon skitit på sej.

2010-04-28 @ 07:44:48
Bottan

Alltså Lena och Åsa, jag vet vad ni behöver!! Och mina pass är roliga OCH bra för våra åldrande kroppar. De behöver stärkas. Kom igen v 36. Because you´re worth it. Puss på er

2010-04-29 @ 14:45:58
URL: http://bottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0