Måste vara fusk

Vi har en tävling på jobbet där man skall räkna steg. Man registrerar lag på tappa.se och sen skall man gå och motionera sig runt jorden. Så på min höft hänger där numera en liten stegräknare. Jag och lill-dottern har precis varit ute och gått en lång runda i kvällssolen, det blev 5.234 steg (i raskt tempo). Ja, men det låter väl jättebra tycker ni... ha! När jag tittar på statistiken så har vi folk på jobbet som snittar nästan 25.000 steg om dagen. Alltså ett snitt VARJE DAG!! Alltså jag vill inte anklaga folk för att fuska men hur fasen är det möjligt... hm.

I och för sig skall jag lägga till de steg jag gått här hemma idag med, låt mig se. Mellan köket och arbetsrummet är där 22 steg. Jag har nog gått fram och tillbaka där emellan 5 gånger idag, plus lite toalettbesök och en vända ner till tvättstugan... så då är jag kanske uppe i 6.000 steg och fattas bara 19.000...

Imorgon skall jag gå till Älmhult, startar jag tidigt så är jag nog framme tills jag skall gå hem.



Har varit och fått en härlig massage av rygg, nacke och ansikte hemma hos Bottan ikväll. Hon hade vänligheten att ringa och påminna denna förvirrade människa om detta när jag inte dök upp. Shame on you Farmskan... En massagetid borde annars vara omöjligt att glömma, något som är så otroligt skönt (förutom de två punkterna vid sidan av rumpan då förstås...).

Så när jag nu har varit så duktig idag och både stegat och massagat skall jag unna mig en bit choklad i soffan framför TV:n

I'm head over heals... //Farmskan

PS! Maken har tagit på sig finkostymen och hastat iväg till sitt Sir Väs möte... nästa gång är det pingvinkostymen som gäller, tydligen någon riktig festlighet. Kusin P, skall du gå??


Kommentarer
Git

Du är ju rolig du! Förra gången vi gick och räknade steg, så var det en kille som cyklade från Lund till Älmhult två gånger och hem igen...

Vill du ha rejäl frukost när du kommer fram, så slå en signal så bjuder jag på det.

Kram

2010-04-14 @ 21:26:44
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Kusin P

Har inte hört så mycket om denna festlighet. Får ta och kolla upp det. Vi har också haft stegräkningstävling på jobbet. Tips från coachen: Det går att skaka fram steg på den!!!!

2010-04-14 @ 21:28:22
tessan

själv körde jag ett spinningpass på gymmet =) Hälsa papps.. kram

2010-04-15 @ 13:48:20
Maya

Hahaha, vi har med haft en sådan där tävling, och det va många på som hade massor med steg! En kollega till mig blev nästan besatt av det och hon va uppe i en 30 000 steg om dagen, men på ett annat företag, SSAB va dom värre, en 50 000 steg ...helt sjukt!

Men som sagt, Jag vet ju att jag kom upp i en sådär 10 000 steg dagligen (normalt) och tog jag en extra runda blev det en 15000-17000 men man ska ju hinna med?! eller?!

Kram Maya

2010-04-15 @ 17:52:05
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0