Nercabbat...

Idag var det dotterns forsta lediga dag och vi skulle tillbringa den inne i DC... vi och tva miljoner andra manniskor. Herregud vad mycket folk och bilar. Vi borjade i varje fall med att aka ut till Pentagon och titta pa Memorial fran 11 september och efter det tog vi metron till Arlington Cementary dar JFK och hans familj ligger begravda... det ar ju en militarkyrkogard och dar ligger mer an 300.000 manniskor begravda dar. Ni vet rad upp och rad ner med vita stenar som man brukar se i filmerna.



Vi kopte tre biljetter till en sadan hop-on-and-off turist buss men eftersom dar var sa mycket folk och trafik sa gick det fortare att ga... sa det var fel investerade pengar en dag som denna. Vi har haft 26 grader ute idag och det var inte utan att man fick lite bonnabranna bade pa axlar och nasa i vanlig ordning...

Dottern ville tvunget att vi skulle kora bilen med cabben nere nar vi akte ivag imorse... fattar inte att det ar sa coolt. Man blir ju helt frusen och genomblast. Det ar vi sadana tillfallen man marker att man ar gammal. Men nercabbat blev det i varje fall och maken satt kvar nar vi kom fram (*ler*). Kakade pa Hard Rock Cafe (och kopte t-shirten...) och sen ikvall har Jennifer, dotterns vardmamma, lagat riktig mexikansk mat. Sa gott!!!

Oj... jag maste ocksa saga att vi fastnade i rusningstrafiken och det tog over en timme att ta oss 1,5 km... att inte jag fick ett bryt ordentligt. Ni som kanner Farmskan vet hur uppjagad jag var. Det hade aldrig hant i Everod!

Nu.. lite kaffe och sen upp tidigt for bussen mot New York



//Farmskan


Kommentarer
Lena

Åh, vad härligt att se dej glad och läsa om hur ni har det. Även här har våren kommit, och promenaderna och cykelturerna har blivit riktigt långa de här helgdagarna. Nu packar jag för flytt till Bäcken i morgon. Puss

2010-04-03 @ 19:35:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0