New York

God eftermiddag... sitter nere i hotellets lobby i New York och skickar over mer pengar pa kontot (*skrattar*). Det gar at massor med pengar har. Vilken stad!!! Vi har varit pa Brodway show, promenerat gata upp och gata ner i denna fantastiska stad och shoppat Converse och klader sa vi nog kan starta upp en egen butik nar vi kommer hem... Man blir helt overvaldigad av alla intryck. Skall lagga upp lite bilder nar vi ar tillbaka i DC igen.

Idag skall vi aka ner till Ground Zero och sen med bat ut till Ellis Island och Frihetsgudinnan. Vadret ar kanon... vi har 23 grader idag och det ar fullt tillrackligt i en storstad mina vanner. (Rita, du minns val Rom??)

Kanske hinner vi med en liten svang till Chinatown innan vi skall ha en god middag ikvall, denna sista kvall i New York.

Snart, mycket snart ar vi sen hemma i Sverige igen.
Kramar fran oss "over there"  //Farmskan

PS! Madde, vi har kopt hoga vita... till slut =)


Kommentarer
bottan

Åh så avis jag är på dig. Höga vita! Lackstövlar?

Jag hoppas Converse. Ses vi på torsdag?Kramis

2010-04-05 @ 16:08:05
mulle

låter som du har det bra och får uppleva mycket roligt, njut nu de sista dagarna. Får du tid över i DC så är ett tips från mig att besöka FBI, mycket intressant jag lovar.

2010-04-05 @ 18:36:07
tessan

Ni måste ju gå på Chinatown, de är ju det bästa med NYC! =) kram

2010-04-05 @ 22:47:51
Madde

Jaaa, vad snällt av er! Jag har förstått att ni har lagt ner mycket tid på att hitta dom, ni är för go'a! Kul att ni har det så bra ! Tia hälsar så gott!

Kramar

2010-04-05 @ 23:24:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0