Oh la la

Grattis säger jag idag till Modern som fyller 66 år. Kram och puss till dig!!

Hon är snart på ingång hit och vi får väl se om vi kan göra hennes födelsedag lite trevlig. Kanske en middag på stan eller nåt.

Alltså jag vet inte riktigt hur Git eller Lill-sonen tror att jag skakar loss i Afrodansen...  men visst fläsket rör sig i otakt med musiken och jag försöker gunga med höfterna så mycket jag kan. Trots detta (Mulle...) så stannade stegräknaren på 5.578 steg, och därmed har vi en vinnare i Babsan som gissade 5.600. Närmare än så tror jag nästan det är omöjligt att komma.



Priset, bestående av en härlig vårbukett tulpaner, kommer inom kort!

Igår var vi på en helt fantastisk musikal i Malmö: The producers. Har ni inte sett den så boka biljetter omgående. Jag skrattade så jag grät bitvis... framförallt då åt Henrik Hjelt som spelade assistent till regissören. Det var hans debut som musikalartist och jag säger bara... MER!!

  

Nu har jag varit en sväng hos farmor Signe... allt var bra så när som att hennes bordsgranne vid maten hade dött igår. Detta hade nog skakat om henne en del, precis som om hon plötslig insåg att detta är "sista utposten". Hon hade klätt sig i en mörk skjorta bara för att hedra henne. Så gulligt... Kustin P, Jan(a) och Modern var också med så det var riktigt livat.

Nej... dags för lite fika och sen en middag på stan med Modern

Förresten hörde den här låten häromdagen på radion och helt plötsligt slungades man tillbaka till 70-talet och den ljuva ungdomen. Nenne!! Minns du alla sångstunder i ditt gamla tjejrum??



Oh, la la jag vill ha dig!  //Farmskan


Kommentarer
Maya

Kikar in och önskar en underbar söndag!

Här blir det trädgården som gäller!

Kram

2010-04-18 @ 08:29:11
URL: http://mayashideout.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0