Söndag och slö

Hade ett riktigt film maraton här hemma igår kväll. Jag hade köpt boxen "Tillbaka till Eden" och den drog vi igång här strax efter halv 7 när vi kommit hem från restaurangen och Moderns födelsedagsmiddag. Om jag säger så här... storyn var bättre förr, kvaliteten på filmen hade sett sina bästa dagar och skådespelarna kommer aldrig att få en Oscar. Men vi höll ut och såg alla tre delarna med god hjälp av lite rödvin och godis.



Sov länge, maken väckte mig med ägg och köttbullar till frukost. Han är bara bäst ibland! Sen satt vi bara och mös hela förmiddagen. Jag deklarerade visserligen till Modern men det krävde ju ingen större ansträngning. Runt lunch for vi in till Elgiganten för att handla en skrivare till henne. Snabbt och lätt och sen hem igen för att fixa lite mat... och nu har Mor åkt tillbaka till Götet och lugnet har lagt sig i huset igen.

Söndagar är annars sociala dagar... man skall besöka föräldrar, farmor, vänner, ja alla man inte hinner träffa i veckorna när man jobbar. Men nu känns det som om vi nog varit sociala vad vi behöver för ett tag i varje fall. En del besök kräver ju mer av människan än andra.

Fick ett SMS från Mulle på jobbet idag, han hade problem med att komma in på jobbet via sitt mobila bredband i datorn. Efter lite ditt och datt fick jag följande meddelande:

"Det löste sig då jag tog ut kortet och blåste på det.
Nu när jag löst problemet kommer jag inte ihåg vad jag skulle göra"




Ny jobbevecka med många härliga utmaningar. Me like!! //Farmskan

PS! Saknar den här underbara ungen.... varför är det så långt till USA!!



Kommentarer
lena

Hördu du, är det så att du börjar bli farmorsugen? Jag har nämligen ungefär samma känslor för såna där små godingar och bara längtar...

Tack för i fredags. Skitkul. Hjelt for president !!

Kram

2010-04-18 @ 19:41:23
Lill-sonen

Ingenting om sönernas vinster i helgen ser jag. Intresserad? Nej men visst :-)

2010-04-19 @ 09:39:27
Madde

Det Tia egentligen menar är att han vill att du ska skriva att han gjorde mål igår, haha! Det räckte inte med att jag sa att han var duktig :) kram

2010-04-19 @ 11:34:25
elin

hahaha, typiskt tia! vad duktig du ar som gor mal. och saknar du inte mig da? ;)(jag kor en tia)

2010-04-19 @ 15:36:45
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0