Totalt slut



Idag har jag haft strategidag med min ledningsgrupp, vi startade vid halv nio och höll på hela dagen. En riktig kanondag var det och man är full av ny energi när man åker hemåt. Men... fy fasen vad man blir mentalt trött också, känns som man är överkörd av en ångvält.

Men vi har riktigt bra diskussioner, bitvis högljudda men ändå ärliga och det är skönt att veta att vi kan ha den höjden utan att för den skull älta det sen utanför dörren. Dagens bästa citat:
- Det där vet du inget om så shut up!!

Tröttheten har jag dock dragits med i några dagar... igår la jag mig och somnade som en sten redan klockan nio och det lär bli likadant idag. Ställde mig i duschen för en stund sen och duschade riktigt varmt och det hjälpte i och för sig inte till att pigga på sig heller. Skulle kanske duschat kallt istället... hmmm. Ja, ja.. imorgon är det fredag (och dessutom lön) och det borde väl få en att spritta upp i glädjetjut.

Ikväll har jag deklarerat och gjort min samhälleliga plikt. Detta var knappast en syssla som heller gjorde att man blev piggare. Fasen så mycket skatt man betalar in på ett år... det är helt sjukt!! Har man inte varit deprimerad sedan tidigare så blir man det kan jag lova. Men det går väl till något gott hoppas jag.

Har precis skypat med den här sötisen... (och Dottern förstås)



Det är bara att konstatera... jag längtar efter barnbarn. Fast man har tyckt att en del är jättekonstiga som traggar om barnbarn hela tiden och mer eller mindre stressar sina barn i frågan så måste jag erkänna... Det hade varit helt underbart. Men mina kära barn... känn ingen stress (*ler*).

Ikväll Lyxfällan... om jag är vaken. Gäsp! //Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0