Ballerina

Ballerina skor ar inte bra om man skall ga langt och ga i backar... tank pa det! Mina fotter ar just nu rejalt trotta och omma. Buhu!!

Anledningen till att jag idag inte har svenska bokstaver ar att jag sitter pa hotellet. Gardagens inlagg skrevs pa Tessans jobb och da fick man det svenska pa kopet sa att saga. Idag ar det riktigt skont vader sa jag och maken har precis parkerat oss vid poolen. Det blir nog nagra timmar dar idag med innan Tessan kommer hit pa lunch. Igar kvall var vi och kakade pa en italiensk restaurang nere i Lido och jag at en fantastisk Carbonara. Mumma!

Lite senare parkerade vi oss i hotellets bar och tog lite gott att dricka. Maken fick smaka deras inhemska drink Poncha, men han var inte sarskilt imponerad. Det var han istallet av hotellets inhyrda entertainer, en pianist som spelade allt fran latino till franska karlekssanger. Maken var den enda som appladerade och han fick lite lustiga ogon... Efter en stund kommer pianisten fram och TACKAR for att hans uppskattning och sager att han ar unik (*skrattar*). Jag och Tessan appladerade ocksa sen... vem vill inte va unik liksom.

Nar vi framat natten skulle ga kom kyparen och sa Kiitos
- Kiitos? (=tack pa finska...)
- Si Kiitos!
Later vi som mumintroll eller??

Ikvall ar det upptrade med Hot Dancers i baren... tror maken ar sugen. Fran och med imorgon lunch ar Tessan ledig, da har vi hyrt bil och skall kora upp i bergen pa lite festivaler. Hon har lovat maken att han kan kopa whiskey for 1 euro och se akta madeiransk dans. Vi far val se

Ha det sa gott alla nara och kara!! //Farmskan


Kommentarer
Madde

Låter som att ni har det riktigt härligt...är lite avundsjuk på er :) hälsa Tessan och ha en go' vecka! Kram

2010-08-18 @ 15:52:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0