Eliza Dolittle

Idag när jag körde hem från jobbet hamnade jag bakom en hastighetsfascist. Sju kilometer under angiven hastighet och JA, jag-har-också-betalt-vägskatt-attityd. Jag låg kanske något nära en tid eftersom det var omöjligt att köra om men när det väl blev fritt tog jag chansen och vad ser jag... han räcker ut tungan!! Moget verkligen! Men eftersom jag just nu ihärdigt håller fast vid mitt nyårslöfte att inte lägga energi på saker jag inte kan påverka (hur tycker ni det går??) så prejade jag honom bara av vägen och körde därifrån... (*skrattar*)

Denna första veckan efter semestern har gått riktigt fort, skön start verkligen. Redan fredag imorgon och start på en ganska skön och glad helg. Först skall vi hämta våra bilar imorgon, sen är det thaimassage på lördag morgon och utgång på stan med tjejgänget. Sen rundar vi väl av helgen med kalas hos svärmor på söndag. My kind of helg!

Har förresten köpt en tavla:



Gillar den jättemycket! Det är en kompis till dottern som målar och det är ju väldigt mycket likt det som Gynning målar men jag tycker de är riktigt fina. Skall hämta den på lördag och sen får jag väl gå runt och se var den gör sig bäst...

Detta är en underbar låt... och namnet på henne... Eliza Dolittle! Underbart



Vågar man hoppas??  //Farmskan


Kommentarer
Lena

Hallo my friend. Sövd och fått näsan tillbaka på plats idag. Snyggt skydd över som ska sitta på i en vecka. Tänk positivt - jag kommer inte att bränna näsan. Kreta - here I come. Puss

2010-08-26 @ 20:58:49
Maya

Låter som du ska ha en knaon helg, helt i min smak... jag lyxade till det med en dag på stan med döttrarna i går ..inkluderade lite gott med :)

Lena, min kära kollega har ju väldans otur hela tiden, får nog se till att hon har en skyddsängel :)

Kan man beställa en tro?

Ha en toppen fredag!

Kram

2010-08-27 @ 07:45:55
URL: http://mayashideout.blogspot.com
Katarina

Hej! Hon som målar tavlorna, har hon en blogg ? Hade varit intressant att se hennes verk. Maila :)

2011-03-30 @ 03:01:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0