Hemtrevligt

Söndag... och de har utlovat ruskväder. Men än så länge skiner solen och det hoppas jag att den gör under hela dagen för idag spelar maken och gänget utomhus i Degeberga. Man får väl packa ner lite regnkläder i fikakorgen, om i fall att menar jag.

Gårdagen blev lugn och behaglig. Vi for först in och skulle hämta Moderns soffa och väl där märkte vi att vi bara fick med oss ena delen i bilen, så resten får hämtas på måndag kväll. Så det var bara att snopna köra hem igen och putta in del ett i garaget. Tog svängen ner om farmor Signe istället och snackade bort en stund. Lite lätt förvirrad tyckte jag hon var idag... hade inte riktigt koll på allt och alla, men det hör väl åldern till.

- Jag har ätit fisk idag.
- Vad gott, svarar jag. Vi ska ha kyckling
- Det är också gott... sitta med ett ben och grumsa är så hemtrevligt

Så det gjorde vi sen när jag kom hem och fick lunchen fixad... satt med ett ben och grumsa. Sen hade vi väl inte mer än precis dukat av och diskat när ungdomarna ringde och undrade om mat... Så då lagade jag samma middag en gång till (*skrattar*). Skönt väder så efter maten for vi ner till Åhus och köpte glass och spelade minigolf. Det gick riktigt bra för oss tjejer / tanter, vi var överlägset bäst. Lill-sonen skyllde på klubba och skit på banan men det där är ju bara trams. Han var bara dålig helt enkelt...


Nu blir det en runda till affären och inhandla lite för veckan. Den nya mullvadsfällan är gillrad och jag hoppas den har slagit igen när jag är tillbaka (fast jag vet i katten vem som skall vittja den... får väl fråga grannen). Det är lite dubbelbottnat det där, man både vill och inte vill liksom.

1 augusti och dagens namn är Per. Grattis till maken  //Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0