Kvalmigt

Ikväll måste det väl bara åska! Det trodde jag i och för sig igår också men inte fasen började det åska... men ikväll är det otroligt kvalmigt och varmt. Tur man har källaren att krypa ner i. Skall strax ta med mig kaffekoppen och slänga mig i soffhörnan. Maken är på träning så det är bara jag som sällskap. Har precis kommit upp från ett riktigt varmt bad (kanske därför jag svettas... hmmm). Behövde värma min stela kropp lite grand, eller kropp och kropp... det är mest mitt högra pekfinger som värker. (Och Nej, jag använder det inte till sådana gester...)

Får väl snart ta mig till läkare och få en salva, piller eller något. Maken påstår att det kan bli kroniskt om jag inte gör något åt det, men jag vet inte. Skall köpa något sånt där mirakelmedel som de gör reklam för på TV och se om det hjälper... "varför behandla hela kroppen om du vet var du har ont...?"

Mullvadsfällan hade slagit igen idag så det var med spänd förväntan (lätt illamående) som maken tog sig ut och började gräva. Ingen mullvad där inte... men jag hoppas han är några morrhår kortare och skrämd från vettet ett tag. Må bäste krigare vinna!

Jobbet rullar på. Vi har haft planerings- / diskussionsmöte hela dagen och det var bra och nödvändiga diskussioner. Då mår jag bra!

Livet är gott just nu, gäller att njuta av det  //Farmskan

Och kom ihåg... ingen onödig information!!


Kommentarer
mulle

min mullvad jäkar mig oxå, inte en bunke på gräsmattan just nu bara en massa gångar, känns som han vilken dag som helst kommer att köra upp en massa högar nu när de andra är igenväxta.

2010-08-03 @ 21:46:04
Elin

Hoppas ditt pekfinger mar battre snart!

2010-08-04 @ 05:20:00
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0