Obrigad(a)/(o)

En dag på Madeira och redan pratar vi flytande portugisiska... Rubriken ovan betyder "Tack" och man sätter a eller o på slutet beroende på om man är man eller kvinna. Klart som korvspad!

Resan ner gick bra, något försenade ifrån Kastrup men med lite tur och en bra pilot så flög de in den tiden. När man kollade lite på medelåldern på planet så förstår man varför det kallas pensionärsön. Det är liksom lite mer stödstrumpor, fotriktiga skor, progressiva glasögon än flip-flop och Ray.Ban om man säger så.

När vi landade på Madeira tog det bara ett par minuter att få väskorna och inga pass behövdes för att komma in heller så ni förstår storleken på flygplatsen (*ler*). Tessan med sällskap kom och hämtade oss med bil och skjutsade oss till vårt hotell, Four Views Baia. Vilket hotell, jättefint verkligen och med fantastiska rum och pool.

Efter att vi packat upp lite grand, gett Tessan alla kryddor, besökt hennes lägenhet så drog vi iväg och käkade på en klubb som hette FX. Maken och Tessan beställde pizza och jag en Ceasar sallad... tror att jag var den första någonsin som beställt en sådan för de såg verkligen helt förvånade ut. Och när den kom in var det inte så mycket Ceasar som Kapris-sallad utan dressing... men det går ju att peta bort dom och det funkar lika bra med majonnäs

Sen var man lättvaggad till sömns (när man väl petat in några filtar under lakanet för att slippa bryta ryggen... även detta pensionärsvarning, jag vet!!!).

Idag har vi legat vi poolen fram till lunch när vi skulle möta upp Tessan och det var nog tur att det bara blev till lunch för maken är rejält röd i nyllet. Men så kör han ju med Fear factor också... Själv fick jag lite känning av vätskebrist framåt eftermiddagen men det har jag avhjälpt nu med ett par flaskor vatten.

Man är inte tjugo längre.... //Farmskan


Kommentarer
Git

Jag skaffade ett par progressiva linser i somras men jag har fortfarande flip-flopp, så då räknas det kanske som medelåldern? Sköt om dig!

2010-08-17 @ 19:21:50
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0