Rose Garden

Det här med relationer och förhållanden är ju ändå en källa till mycket glädje och möjligheter. Vi är ett gäng tjejer som hållit ihop sen småskolan och vi har firat varandras jämna dagar, giftermål, barnfödslar, skilsmässor (ja, för  faktiskt har en del varit värda att fira...). Och sen... när man hittar kärleken igen så börjar vi om, tar varje chans till att få en trevlig kväll tillsammans. Igår var det dags att ha "möhippa" för en av oss igen. Och med möhippa menar jag då inte den man hade första gången där man sprang omkring på stan och delade ut kondomer och sjöng framför Maxis entré utan mera vuxet liksom (*skrattar*). Nu är det slapp och mys på ett Spa och en god middag med vin som gäller... don efter person liksom.

Först var vi på Hälsa och Helhet och badade och bjöd på massage. Sen gick vi på Rose Garden och åt deras buffé... och jag förstår att det finns folk som kan äta ihjäl sig. Fy fanken vad gott det var och man måste liksom prova allting också. Sushibuffén, varmrättsbuffén, kycklingsspetten, wokbuffén och efterrättsbuffén... Tror fanken jag gick upp 5 kg igår kväll. Pust och puh!!



Men en liten slöja fick hon bära i varje fall... GRATTIS och stort LYCKA till Sanna!!

I morse började vi prata om hur dåligt vi faktiskt ser jag och maken. Han kan inte längre läsa med sina glasögon utan måste ta av dom varje gång och hålla tidning och annat på 3 cm avstånd. Och jag kan inte läsa något utan mina "dubbleringsglas" (=läsglas x 2). Nu måste vi ta oss tid att gå och fixa glasögonen helt enkelt alternativt får vi börja med taltidning och vit käpp...

Snart är det kalas hos svärföräldrarna och sen... ny jobbevecka

Waka Waka  //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0