Squashing

Jag anser mig vara en ganska öppensinnad och icke-fördömande person. Vuxna människors olika tycke, smak och sexuella läggning är för mig helt egal så länge det pågår mellan två personer som är överens. Men... igår fastnade jag framför ett program som handlade om Squashing. Och då började jag fundera på om jag verkligen var så där öppensinnad som jag trott.

Squashing är när extremt tjocka kvinnor (helst extremt tjocka runt de nedre regionerna...) klär sig i string (tror jag eftersom man knappt kunde se om det verkligen fanns något där emellan) sätter sig uppe på smala män och hoppar på dom. Männen ligger alltså raklånga och sen sätter sig damen på honom (i värsta fallet dessutom rätt över ansiktet) och hoppar och gungar. VAR någonstans kan detta vara skönt och framförallt kan det ju knappast vara hälsosamt...



- Varför tittar du på sådana program, frågade chefen idag när jag berättade om det
Men hallå!! Vem kunde lämna TV:n!

Squashing mina vänner... där någonstans förstod jag inte vitsen. Förstod vitsen gjorde inte heller den dam som anmälde ostreklamen på TV:
– Jag blev provocerad. Smaken kan väl inte sitta i hålen? Tillslut blev det nästan obehagligt. Det kändes som en sexuell anspelning, säger hon. (*Skrattar*)

Dagen idag har inneburit heldagsworkshop i Lund, lång och ganska intensiv och jag hoppas fortfarande på att vi snart kan vara igenom detta projekt och få en leverans för behovet är stort. Imorgon är det Älmhult igen och sen på kvällen lite skön massage hos Bottan (tack för tiden... tänkte faktiskt ringa och fråga). Två dagar kvar att jobba och sen har jag semester en vecka... hur skönt är inte det då!



Nu skall jag böla över att vi har slut på kaffe... tjing!  //Farmskan


Kommentarer
Elin

Du, oppensinnad? ;) hmmm.. Ni ar ganska sjuka tycker jag! In till Lofgrens och lana, dom har varldens godaste kaffe :)

2010-08-11 @ 04:49:12
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/
Bottan

Jag såg också lite på detta perversa program. Funderade över vem som var konstigast, männen eller kvinnorna? Det finns kurser i planering också.....så slipper ni vara utan kaffe..hu..hemska tanke. Ses ikväll. Puss

2010-08-11 @ 08:30:32
URL: http://bottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0