Alla hjärtans dag

OS började inte som jag hade förväntat mig... hade hoppats på minst 1 medalj i skidskytte men ack vad besviken man fick bli. Inte ens i närheten av en medaljplats var de. Hon som vann hade inte varit bättre än typ 20:e plats tidigare och gjorde (trots en skjutmiss) ett otroligt lopp och vann överlägset. Luktar inte det skumt?? Hm.. man vill ju knappt säga det men... ett blodprov där vore nog på sin plats.

Eller är vi svenskar bara otroligt dåliga förlorare??

Men det är väl bara att bita ihop och hoppas att det lossnar, för vi har ju faktiskt ett helt gäng som borde kunna ta medaljer. Jag gillar vintersporter också på TV så maken och jag är numera tacksamma att vi har två olika våningsplan... han är inte ett dugg sportintresserad nämligen. Nej en bra film är mer hans melodi och med mig ute ur bilden kan han ju dessutom glo på rymdepos bäst han vill... (*skratt*)

Svärföräldrarna är på ingång och maken har bakat vilket gör att det doftar gott i hela huset. Men... det blir bara kaffe för Farmskan. Mitt mål är ännu inte uppnått men jag kämpar på!

Idag är det Alla hjärtans dag... så glöm inte att kramas! //Farmskan

PS! Själv har jag redan mött mitt livs kärlek....



Kommentarer
Manne

Varma hjärtekramar till Er!

2010-02-14 @ 17:41:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0