Fest och snö

Hade en riktigt trevlig kväll igår med kundservicegänget. Stor uppslutning och glada miner. Festkommittén hade fixat trevliga lekar och maten var fantastiskt god... vad mer kan man egentligen begära av en torsdagskväll?? Vi fick italiensk buffé och det var hur gott som helst. Det blev både dans med sopkvast och annat skoj, så jag kände mig glad i sinnet när jag pulsade bort mot lägenheten i värsta snöyran. Egentligen är det en otrolig förmån att kunna få låna lägenhet när man behöver. Att inte behöva knö in sig hos någon annan eller bo på hotell. Jättefina lägenheter är det också så det är helt perfekt.

Låg sen och såg den fantastiska Anja köra hem en bronsmedalj i kombination. Hur i helsike är man skapt när man dagen efter en jättekrasch bara ställer sig där igen... iskall och orädd och lyckas ro hem en medalj. Imponerande!



Uppe med tuppen, tänkte jag skulle köra hemåt strax efter lunch så jag slapp nästa förväntade snöfall... men ack vad jag bedrog mig. Har varit fullt ös på jobbet så jag blev sittandes där hela dagen. Men jag fick en hel del gjort så nu återstår bara lite planerande i helgen. Så mycket att göra och ta tag i så man blir helt yr i bollen... men ack så utmanande och roligt. Jag har världens bästa jobb!

Maken hade varit ute och försökt skotta bort all snö som fallit (tur man har han!!!) men det hade varit otroligt tungt. Har nog kommit närmare 1,5 dm till och mer har de ju lovat i natt... Det kvittar vad man säger eller vad man gör, det går åt helvete i alla fall. Jag vill ha vår!

Veckans bästa: Lunch med storsonen som jag inte sett på så länge

Trevlig helg till er alla och... rattmuff på!  //Farmskan


Kommentarer
tessan

Vi har haft strålande väder idag och ganska varmt <3

2010-02-19 @ 23:22:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0