Helt sinnes...

Alltså jag fattar verkligen inte. Hur kan man begära 1,7 miljoner för ett hus som man i princip skulle kunna jämna med marken (eller åtminstone lägga minst 1 miljon ytterligare för att få normal standard i). Bilderna på hemnet lovade runt men höll tunt kan jag lova. Slarvigt, hafsigt, halvdant, litet, slitet, sunkigt... ja, alla liknande adverb (tror jag att det är...) som man kan komma på. Säger bara en sak... får de 1,7 miljoner för den kåken så skall jag ha 7,1 miljoner för vårt. Basta! Ni förstår att vi inte kommer att flytta nu heller va...? (*Skrattar högt*)

Åt en fantastiskt god middag igår förresten. Just nu är jag inne på temat "testa nytt". Gårdagens experiment hade jag hittat på en blogg som jag följer ibland. Mumma!! Exotisk fläskfilé med sallad till... inte en potatis, ris eller pasta så långt ögat ser.



Har ju verkligen varit ståndaktig med min viktminskning denna gången och lyckats gå ner 4 kg, så nu är det bara 2,5 kg kvar till målet. Denna vecka är det åter påsar som gäller, hade några kvar i lådan och det är lika bra att köra slut på dom.

En bra måndag där jag hunnit en hel del. Visst är det lite stök här och där men inte något som vi inte kommer att fixa. Tror det är efterdyningar av allt som hände i höstas och oron inför det nya som visar sig nu. Imorgon är det lite trivselmys med pizza på kvällen, skall bli kul (jag kan ju åtminstone lukta på den...). Men först lite löpning på bandet så... Frida! Glöm inte träningskläderna.

Det har gungat uppå havet så det gungar när jag går!  //Farmskan

PS! Elin du förstår inte storheten hos Anders Ekborg... kulturpretto!


Kommentarer
Frida

Hej, hinner inte träna imorgon. Kan vi ta det på onsdag?

2010-02-08 @ 19:32:53
Frida

Maten ser ju najs ut. kan du inte lägga ut receptet?

2010-02-08 @ 19:33:34
Git

Du är så duktig Åsa! Snart i mål. Receptet ja, det ser mycket gott ut, kan du lägga ut länken till bloggen? Där kanske finns mer mat?

kram

2010-02-08 @ 19:47:11
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/
Bottan

Men gumman, det är adjektiv!

2010-02-10 @ 20:47:11
URL: http://bottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0